sluiten

Asomis IT Security; voor een veilige digitale wereld

Fotografie: Else Loof

Schrijver: Marsha Paans

terug naar alle artikelen

image

Hé, ondernemer. Heb jij een website om zichtbaar te zijn, een e-mailadres om met je klanten te communiceren en een LinkedIn profiel om een dialoog met je doelgroep aan te gaan? En heb je deze cyberspace wel beveiligd? Helaas groeit de online criminaliteit de laatste tijd exponentieel en dat kan voor veel bedrijven grote gevolgen hebben. Daarom helpt Azem Somer van Asomis IT Security (financiële) dienstverleners met het optimaliseren en het up-to-date houden van hun IT-beveiliging.

De juiste maatregelen, passend bij het bedrijf

“Vooral financiële dienstverleners als boekhouders, fiscalisten en verzekeringsagenten, vormen een aantrekkelijk doelwit voor cybercriminelen”, weet Azem, oprichter van Asomis IT Security. “Ik richt me op de juiste maatregelen die genomen moeten worden om een bedrijf digitaal te beveiligen. En dat is meer dan het installeren van een antivirussoftware. Ik wil klanten adviseren en ze een passende oplossing bieden. Daarom ga ik altijd in gesprek met mijn klanten om te kijken waar die beveiligingskansen liggen. Ik verkoop geen producten of software; ik verkoop een passende oplossing.”

Bewustwording als belangrijke stap

“Hoe ga je om met phishing mail? Wat doe je als je een USB-stick naast het koffiezetapparaat ziet liggen? En waar bewaar je eigenlijk je wachtwoorden? Veel bedrijven zijn zich niet bewust van de gevaren die op de loer liggen”, legt Azem Somer uit. “Bewustwording van de risico’s van IT-systemen is een belangrijke stap in de ontwikkeling van een veilige digitale wereld. En ik deel mijn kennis en expertise graag om dergelijke cyberaanvallen te voorkomen.”

Tags

delen

Asomis IT Security

Smederijstraat 2
4814DB Breda
0651723826

asomis.nl Lees meer >
Ook interessant