sluiten

Alleen het beste is goed genoeg

Fotografie: Else Loof

Schrijver: Marsha Paans

terug naar alle artikelen

image

Allure Outdoor, een gevestigde naam in raamproducten, biedt hoogwaardige zonwering voor binnen- en buitenruimtes. Met meer dan 40 jaar ervaring in het vak zijn ze specialisten in terrasoverkappingen, glaswanden, rolluiken, zonwering en horren. Elk product wordt op maat gemaakt en door vakmensen gemonteerd. Jarenlang staan ze bekend om hun kwaliteit en uitstekende service. Aan Netwerk Brabant vertelt Jos Cornelissen – eigenaar en expert in zonwering – het verhaal van Allure Outdoor.

Al 40 jaar ervaring in het vak

“Al sinds 1990 doen we alles op het gebied van zonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, glaswanden en binnenzonwering. Dit doen we voor zowel particulieren als voor de klein zakelijke markt en zien daar vaak een wisselwerking in. Veel klanten uit die tijd bellen me nog steeds. En dat zegt natuurlijk wel iets over de kwaliteit van de producten en de service van Allure Outdoor. Voordat ik een eigen bedrijf startte, heb ik 10 jaar lang in de zonwering gewerkt. Ik zit dus zelf al meer dan 40 jaar in het vak en durf daarom wel te zeggen dat ik een expert in zonwering ben”, zegt Jos trots.

Uitstekende kwaliteit en een superservice

“We willen onze klanten alleen de beste producten bieden en daarom werken we samen met een aantal gerenommeerde en kwalitatief hoogstaande merken uit Duitsland. Eén van die merken is Roma: één van de grootste producenten van rolluiken en zonwering in Europa”, legt Jos uit. “Daarnaast staan we ook bekend om onze service. We hebben volle focus voor onze klanten, werken met korte lijntjes via de mail of WhatsApp, én garanderen een levertijd van maximaal 6 weken.”

'Klant of geen klant; wij staan voor ze klaar'

Ook voor advies en begeleiding

“Bij nieuwbouwprojecten bieden we professioneel advies en begeleiding, waarbij we rekening houden met de gewenste kleur en maatvoering. We werken samen met de opdrachtgever, aannemer en architect om tot het perfecte resultaat te komen. In sommige gevallen – bijvoorbeeld bij nieuwbouw – is het zelfs verplicht om zonwering mee te nemen in het ontwerp om vergunningen te verkrijgen.”

Alleen het beste is goed genoeg

“We maken gebruik van de prachtige showroom van Roma Benelux in Zevenbergen. Daar vind je alle producten overzichtelijk uitgestald, waardoor we onze klanten alles kunnen laten zien en ervaren”, vertelt dé expert in zonwering. “Uiteraard leveren we maatwerk en beschikken we over een breed scala aan RAL-kleuren om aan de specifieke wensen van onze klanten te voldoen. Na akkoord op de voorlopige offerte gaan we bij de klant langs om de maten in te meten en om de definitieve kleur te bepalen. En als de zonwering eenmaal hangt, gaan we pas weg als we zeker weten dat onze klant 100% tevreden is.”

Klant of geen klant; wij staan voor ze klaar

Ook als er iets kapot is aan een rolluik of zonwering staat Allure Outdoor altijd voor je klaar. Jos vertelt: “Van een scheur in de zonwering tot een kapotte bandopwinder van een rolluik: we repareren de schade en zorgen ervoor dat de klant weer kan genieten van zijn product. En dan maakt het ons niet uit of de producten wel of niet door ons zijn geleverd. Iedereen is welkom bij ons.”

Tags

delen

Allure Outdoor

Dorsvlegel 4
4822 AR Breda
06-24657080

www.allure-outdoor.nl/ Lees meer >
Ook interessant