sluiten

B-Talented nieuwe business partner Midpoint Brabant

terug naar alle artikelen

image

B-Talented HRM Adviespartner heeft zich als business partner verbonden aan Midpoint Brabant, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie.

Het succes van jou en jouw team is ons werkgeluk!

Dat is waar B-Talented voor staat. Vanuit het kantoor op industrieterrein Loven in Tilburg verspreiden Peggy, Simone en het team van B-Talented dit gedachten goed. Wanneer jouw medewerkers happy zijn, straalt dit uit naar tevreden klanten en een organisatie die floreert en groeit. Wanneer jouw team happy is binnen jouw bedrijf dan kun jij je als ondernemer focussen op het geen waar jij goed in bent.

Als mkb-werkgever een volledig HR-team tot je beschikking? Het kan. Want B-talented ondersteunt werkgevers in de volle breedte van HR. Het team bestaat uit collega’s met een diversiteit aan specialismen. Denk aan een HR-medewerker, salarisadministrateur, recruiter, verzuimbegeleider, HR adviseur, HR Businesspartner, allemaal professionals die er voor zorgen dat jij en je team samen kunnen ontwikkelen en uitblinken.

Midpoint Brabant is trots om B-Talented te mogen verwelkomen. Peggy en Simone staan midden in ondernemend Midden-Brabant en niet alleen met hun bedrijf maar ook door verschillende MVO activiteiten die ze beiden aanpakken. Daarom past B-Talented zo goed bij Midpoint Brabant, immers groeien en versnellen kun je niet alleen. Daarnaast sluiten de activiteiten van B-Talented perfect aan bij een van de focus thema’s van Midpoint Brabant TALENTONTWIKKELING.

Over Midpoint Brabant

Midpoint Brabant is de verbinding tussen marktpartijen en kennisinstellingen, die bestaat uit publieke en private partijen en zorgt voor het ontsluiten van kennis, kunde en netwerken voor de ondernemer in de regio die zich wil blijven ontwikkelen. Kortom Midpoint Brabant is er voor elke ondernemer in elke fase van zijn ondernemersreis.

Midpoint Brabant deelt kennis, creëert bewustwording, insptrireert en motiveert. Dit doet Midpoint Brabant door het aanbieden van een veelzijdig online- en offline programma dat bestaat uit inspiratiesessies, seminars en workshops, waardoor ondernemers groeien en versnellen. Daarnaast biedt Midpoint Brabant deskundige sparringpartners en coaches, een Q&A met veel voorkomende ondernemersvragen. Alleen ga jij sneller maar samen kom je verder! Midpoint Brabant focust zich op de actuele thema’s; Duurzaamheid, Talentontwikkeling, Logistiek en Gezondheid maar daarnaast staan wij voor elke vraag klaar om de ondernemer verder te helpen.

Het ondernemershuis bevindt zich in het hart van Tilburg en is de thuisbasis voor ondernemers uit de gehele regio: Tilburg, Heusden, Waalwijk, Loon op Zand, Dongen, Oisterwijk, Goirle, Hilvarenbeek en Gilze Rijen.

Wil je meer weten? Check dan de website van B-Talented en Midpoint Brabant 

Tags

delen

B-Talented B.V.

Kapitein Hatterastraat 23-E
5015 BB Tilburg

www.b-talented.nl Lees meer >
Ook interessant