sluiten

content-image content-image content-image

Brabants Netwerkontbijt
Tweewekelijks organiseert Netwerk Brabant een Brabants Netwerkontbijt op vaste locaties in Brabant. De deelnemers aan het ontbijt vormen een vaste groep, we hanteren branchebescherming zodat je nooit met deelnemers uit dezelfde branche aan tafel zit. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om gasten uit te nodigen voor het ontbijt. Wanneer een gast werkzaam is in een branche welke al bezet is dan zal altijd even worden overlegd. Omdat het een vaste groep is gaan de deelnemers elkaar beter leren kennen en elkaar ook makkelijker introduceren in elkaars netwerk.

Ontbijt
Rond 7.45u verzamelen we op de vaste locatie waar een ontbijtbuffet klaar zal staan, om 8.00u gaan we aan tafel. De ochtend is opgebouwd rondom een agenda met daarin altijd de volgende drie onderdelen:

  • vertel wie je bent, wat je doet en waar je naar op zoek bent of tegenaan loopt in je ondernemerschap.
  • een bedrijfspresentatie van tien minuten door één van de vaste leden.
  • kan je een ander vooruit helpen?

Om dit zo makkelijk mogelijk te maken beschikt elke deelnemer over een app met daarin alle gegevens van de andere deelnemers. In deze app kunnen ook de zoekvragen worden gesteld en beantwoord. Door deze app is het stellen van zoekvragen dus ook mogelijk op andere momenten dan tijdens het ontbijt.

Groep
Roosendaal donderdag, start 1 oktober 2020
Breda            donderdag, start november 2020
Eindhoven    woensdag, start april 2021
Tilburg           vrijdag, start april 2021
Den Bosch    vrijdag, start oktober 2021
Helmond       woensdag, start oktober 2021

Kosten € 885,- ( € 988,95 incl. btw)
Voor deelname aan het ontbijt zijn de kosten € 390,- (incl. 9% Btw), voor het premium lidmaatschap van Netwerk Brabant zijn de kosten € 495,- (excl. 21% Btw), beide bedragen per jaar. Bijkomend voordeel is dat het lidmaatschap ook alle voordelen van een regulier lidmaatschap van Netwerk Brabant omvat. Het lidmaatschap is persoonsgebonden en we gaan er wel vanuit dat je ook elke twee weken zal deelnemen. Kan je een keertje niet? Dan kan je jezelf laten vervangen.

Voorproeven?
Het Brabants Netwerkontbijt wordt exclusief georganiseerd voor premium leden van Netwerk Brabant. Benieuwd of dit lidmaatschap iets voor je is? Een keertje vrijblijvend voorproeven kan natuurlijk altijd, je mag twee keer een groep bezoeken voordat je gevraagd wordt of je je wil aansluiten. De kosten (€15,- per ontbijt) zullen vooraf door ons gefactureerd worden. Je hoeft geen uitnodiging te hebben om een groep te bezoeken, we vinden het wel fijn als je dit vooraf even laat weten via het contactformulier of telefonisch: 085-0434883.