thebronkerbrothers

Alle bedrijven

Ik ben een creatieve marktonderzoeker met ruime ervaring in de (inter-) nationale foodbranche, de non-food en diensten-sector.

Ik hou ervan om flink uitgedaagd te worden en met praktische antwoorden te komen. Mijn kracht is om samen met jou die oplossing te vinden waarmee je echt een concurrentie voordeel zult behalen en jouw (potentiële) klant dus optimaal wordt bediend (geactiveerd).

Dat heeft tot op heden al de nodige mooie producten opgeleverd, die waarschijnlijk bij velen van jullie ook ergens in huis of op kantoor te vinden zijn.

De basis van mijn inbreng is altijd gebaseerd op tailor-made en gedegen onderzoek in jouw markt en bij jouw doelgroep. Ik hou van korte lijntjes, lage kosten en hoge opbrengsten, zodat we altijd tot een snelle en efficiënte uitvoering van een project komen. 

Mijn motto is dat er voor elke vraag (probleem) een oplossing is! Je moet alleen wel weten waar je naar moet kijken en de juiste interpretatie geven aan datgene wat je ziet. Dat gaan we samen doen!

Als je dus echt vooruit wilt komen en daarbij jouw ‘klant’ als uitgangspunt neemt, kan ik je met mijn kennis en ervaring een flinke kickstart geven.

Afnemers, gasten, bezoekers, patiënten, werknemers maar ook leveranciers kunnen als onderzoek doelgroep dienen.

image