Lingue Taalwerk

Alle bedrijven

IK VERTEL JOUW VERHAAL

Copywriter met een passie voor taal!
Taal is absoluut 'mijn ding'. Met taal kun je spelen, discussiëren, overtuigen, plagen, gevoelens uiten, grappen maken, liefde betuigen, verduidelijken, toelichten en informeren en ván taal kun je genieten. Als dochter van een onderwijzeres en een leraar Nederlands groeide ik op met al deze taalaspecten. Dat resulteerde uiteindelijk in een studie Nederlands en een eigen tekstschrijfbureau. Van je passie je werk maken is het leukste wat er is!

We leven in een maatschappij vol beelden. Vaak spreekt een beeld voor zich, maar soms kan de juiste tekst nét dat beetje extra informatie geven om het beeld beter te begrijpen of zelfs te versterken. En soms is alleen tekst nodig. Dat kan in allerlei vormen: websiteteksten, brochures, folders artikelen, interviews, social media, etc. Graag neem ik jou het denk- en schrijfwerk uit handen, of vertaal samen met jou je ideeën en wensen in jouw ideale tekst, passend bij je beoogde doel en uiteraard taalkundig onberispelijk.

Wil jij ook de perfecte teksten? Mail me dan op info@lingue.nl of nog gemakkelijk, bel me op 06-39549132. Dan drink ik graag een keer een kop goede koffie met je, om samen de mogelijkheden te bespreken. Je vindt nog meer over Lingue Taalwerk op www.lingue.nl