LGL Legal

Alle bedrijven

We zijn al sinds 1947 gevestigd midden in het deltagebied van Zeeuws-Vlaanderen tot Moerdijk en van Breda tot Zierikzee. Mede door onze ligging en historie hebben we een sterke expertise in de branches bouw en vastgoed, techniek, agro en schaal- en schelpdiervisserij opgebouwd. We kennen deze branches van binnen en van buiten en weten daarom als geen ander wat er speelt.

Natuurlijk hebben we kennis van de uiteenlopende rechtsgebieden, leveren we hoge kwaliteit en hebben we een no-nonsense aanpak. Maar wat ons echt onderscheidt, is dat we er alles aan doen om ook het vak van onze klanten te begrijpen. Door te begrijpen waar onze klanten van wakker liggen, kunnen we de juiste dingen doen om zorgen weg te nemen. Wat die zorgen ook zijn. Want we hebben specialisten in huis voor die rechtsgebieden waar je als ondernemer mee te maken krijgt.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen hebben we hoog in het vaandel staan. Duurzaamheid is voor ons een kernbegrip. We zijn betrokken op de omgeving. We zijn volledig gedigitaliseerd. En ons kantoor is daar gelegen waar onze klanten zijn.