Excellent agf

Alle bedrijven

Excellent AGF is een groothandel in aardappelen, groente en fruit met een ultramoderne productieafdeling. U kunt bij ons terecht voor bewerkte en onbewerkte producten. Vanuit onze productieafdeling leveren wij een totaalpakket van gesneden en gewassen groente en fruit.

Excellent AGF heeft een zodanig breed en diep assortiment, dat wij aan wensen van verschillende soorten klanten kunnen voldoen. Wij leveren aan horecabedrijven, zorginstellingen, de industrie, cateraars en totaalleveranciers. Bij ons kunt u terecht voor een heerlijke fruitsalade, mooie aardbeien, een stengel prei, een chinoise gesneden bospeen, een heerlijke rauwkost, vuile bonken of een mooie geschrapte kriel. Dit alles kan al vanaf 1 stuk of 100 gram geleverd worden, maar ook voor 100 kisten of 1000 kilo kunt u bij Excellent AGF terecht. 

Ons assortiment bestaat alleen uit producten van uitstekende kwaliteit. Dit is bij verwerking van gesneden producten erg belangrijk. Dit in combinatie met ultramoderne machines, vlijmscherpe messen, perfect opgeleide vakmensen, een hygiënische productieafdeling en werken volgens onze ISO 22.000 certificering zorgen voor een perfect product.

Tevens vinden wij het belangrijk om onze klanten een bestelling van 100% tevredenheid te kunnen uitleveren. Hierbij hoort dan ook het op een gewenst tijdstip bezorgen en het leveren van klant specifieke producten.