sluiten

Financieel vangnet voor ondernemers bij ziekte

terug naar alle artikelen

image

Het VoorzieningenFonds helpt ondernemers in het voorzien van een inkomen bij arbeidsongeschiktheid door ziekte of ongeval. Veel ondernemers, met name in het MKB en ZZP’ers hebben hiervoor niets of onvoldoende geregeld. Dan is het VoorzieningenFonds dè oplossing.

Traditionele verzekeringen zijn vaak erg duur en daardoor voor veel ondernemers geen optie. Het VoorzieningenFonds is dan een goed alternatief, het is betaalbaar, flexibel en meteen een leuke manier om andere ondernemers te leren kennen.

Op 27 maart organiseert het VoorzieningenFonds Breda een informatieavond waar leden en geïnteresseerden van harte welkom zijn. Er wordt onder andere uitvoerig uitgelegd hoe een en ander werkt en welke voordelen eraan verbonden zijn. Mocht je zelf nog niets hebben geregeld ten aanzien van inkomenszekerheid tijdens arbeidsongeschiktheid door ziekte of ongeval, kom dan langs, maak kennis en ervaar zelf de voordelen van deze oplossing van ondernemers voor ondernemers.

Locatie: Gemeenschapshuis De Kievitslaar, Rijsbergseweg 354, Effen (nabij Breda). Aanvang 19.30 uur tot 21.00 uur met daarna nog gelegenheid om na te praten en samen een drankje te doen.

Kijk ook eens op de website om je alvast te oriënteren.

Tags

delen

Ook interessant