sluiten

Zien en gezien worden met ledverlichting

Schrijver: Esther Nagtegaal

terug naar alle artikelen

image

Goede verlichting op hun voertuigen is voor veel ondernemers belangrijk. Om langer door te kunnen werken of om beter zichtbaar te zijn tijdens het werk. De standaardverlichting op trucks, servicewagens en tractors breiden ze daarom uit met ledverlichting. Er zijn veel mogelijkheden, alleen de levertijden zijn vaak lang of de prijs is hoog. Niet bij MobiLED. Het bedrijf in Rijen levert uit voorraad – dus snel - en tegen gunstige prijzen.

Verstralers voor de camper

MobiLED, de naam zegt het al, levert ledverlichting voor mobiele toepassingen. De basis voor zijn bedrijf legt Ronald de Boeij als hij samen met zijn vrouw Tonny een reis door Mongolië wil maken. Om goed zicht te hebben in de onherbergzame gebieden die ze wilden doorkruisen, kocht hij een aantal verstralers om op de camper te monteren. Hij hield er een paar over, verkocht ze via Marktplaats, kocht weer andere die niet bevielen en verkocht ze weer. Dat scenario herhaalde zich en zo bouwde Ronald een naam op. In 2014 besloot hij het serieus aan te pakken en zo ontstond MobiLED.  

Over de grenzen

Sindsdien levert het bedrijf niet alleen meer zichtbaarheid voor klanten, maar is MobiLED zelf ook steeds zichtbaarder. Vijf jaar nadat Ronald vanuit zijn zolderkamer begon, is het bedrijf gegroeid tot een omvang van 6 medewerkers, een eigen bedrijfspand en een afzetgebied door heel Europa. Ook het aanbod is met de jaren behoorlijk uitgebreid. Zelfs custom made is mogelijk. MobiLED importeert alles zelf vanuit het buitenland en regelt zo nodig de bijbehorende goedkeuringen en certificaten. Zo houdt MobiLED de levertijden kort, de prijzen laag en de klanten tevreden.

Tags

delen

MobiLED

Dorpenbaan 19
5121 DE Rijen

www.mobiled.nu Lees meer >
Ook interessant