sluiten

We willen mensen anders laten nadenken over schoonmaken

terug naar alle artikelen

image

“Je krijgt talent als je iets aantrekkelijk maakt”, is een van de heldere uitspraken van Frank van de Ven, Global Ambassador Strategy i-team. Hij is de winnaar van de BOV Trofee Eindhoven 2019, een gewilde onderscheiding voor de Beste Ondernemers Visie.

“We willen mensen anders laten nadenken over schoonmaken en zien schoonmakers als hospitality hosts. Want waarom maak je schoon? Om medewerkers en klanten een fijne ontvangst te geven in een gezonde, veilige en sfeervolle omgeving.” Vanuit deze frisse kijk op schoonmaken werkt het team in cocreatie aan intelligente, duurzame en praktisch hanteerbare schoonmaakoplossingen, zoals de i-mop. “Zo’n 70% van al het schoonmaakwerk is vloeren reinigen. Met een traditionele mop in je handen, kijk je voortdurend naar beneden. Wij willen mensen weer rechtop krijgen zodat ze oog hebben voor hun omgeving, zich daar onderdeel van voelen en trots zijn op hun werk.”

De visie zit in alles, ook in de naam. “De i verwijst naar onze kernwaarden: inquire, innovate, inspire. We zijn nieuwsgierig en stellen veel vragen, we komen samen tot bijzondere oplossingen en we verrassen onszelf en anderen steeds met nieuwe inzichten. Team betekent Together Everyone Achieves More. Ons hoofdkantoor in Eindhoven is het thuis van alle leden van de i-familie: medewerkers, partners en klanten. We ontvangen doorlopend bezoek van over de hele wereld. Hier is geen dag hetzelfde, daar zorgen we voor. Zo maken we schoonmaken sneller, schoner, groener, veiliger en beter. Dat is onze kracht en ons plezier. Talent meldt zich hier zelf aan.”

Water doneren

Traditioneel schoonmaken kost veel water, met de geavanceerde apparaten van i-team Global veel minder. Als partner van Made Blue doneert het bedrijf voor iedere bespaarde liter een liter schoon drinkwater aan Afrika.

Tags

delen

i-team Global

Hoppenkuil 27 B
5626DD Eindhoven
0611054290

www.i-teamglobal.com Lees meer >
Ook interessant