sluiten

Vermetten | accountants en adviseurs Specialisten in zakelijke groei

Schrijver: Esther Nagtegaal

Fotografie: Laurens Janus

terug naar alle artikelen

image

Allemaal kwesties waarbij je wel een goed advies kunt gebruiken. Deskundig, maar zonder gedoe. Dat is precies waar ze bij Vermetten | accountants en adviseurs goed in zijn. Bovendien weten ze uit ervaring wat groei betekent en wat daarbij komt kijken.

(Ervarings)deskundigen in groei
Oprichter John Vermetten richtte na zijn opleiding tot registeraccountant en carrière bij de Belastingdienst in Tilburg in 1995 het kantoor op. Zijn doel: MKB-ondernemers een uitstekende dienstverlening bieden tegen een scherp tarief. Het is zijn passie om ondernemers te adviseren en te begeleiden naar succes en groei. “Wij combineren een deskundig advies met daadkracht, zonder gedoe. Geen vuistdikke rapporten, maar een eerlijk en rechtstreeks antwoord op de vraag ‘wat zou jij doen?’. We weten wat het is om een ondernemersdroom te hebben en we hebben de drive om onze klanten te helpen met de beste weg daar naartoe.” Het full-service accountants- en advieskantoor is dankzij de succesvolle alles-onder-één-dak-formule de afgelopen twee decennia uitgegroeid tot een organisatie met ongeveer 140 enthousiaste professionals. Sinds het voorjaar van 2017 zijn ze ook te vinden aan de Ringbaan West in Tilburg, sinds 2018 hebben ILC Groep uit Tilburg en Hof Groep uit Waalwijk zich bij Vermetten aangesloten.

Vermetten in Tilburg
Sinds begin 2017 prijkt de naam Vermetten op het pand aan de Ringbaan West 268. Tilburger en vestigingsdirecteur Eric van Wanrooij vertelt: “Toen er zich in 2017 een mogelijkheid voordeed om ons op de ‘accountantsboulevard’ te vestigen hebben we niet geaarzeld. Vermetten had al aardig wat klanten in Tilburg en het lag met onze groeiambitie strategisch voor de hand om vanuit Gilze de stap naar de stad te zetten. Net als ik zijn veel van mijn collega’s geboren en getogen Tilburgers. Het voordeel is dat wij hier ons netwerk hebben. Onze cultuur en werkwijze past gewoon perfect in het Tilburgse ondernemersklimaat.”

“Deskundig advies zonder gedoe, nu ook in Tilburg en Waalwijk”

Aansluiting ILC Groep Tilburg
“Voor ons was het belangrijk om aan te sluiten bij een partner die én gewoon goed bij ons past én tegelijkertijd ook alle specialismes in huis heeft om onze klanten optimaal te kunnen blijven bedienen” aldus Theo Michelbrink en Hans Dijks. Hoewel wij als partners nog lang werkzaam zullen blijven binnen het bedrijf is het volgens Ton van Sleuwen goed dat de opvolging en daarmee de continuïteit van het kantoor nu al geregeld is voor zowel klanten als medewerkers.”

Aansluiting Hof Groep Waalwijk
Giso Schouten van Hof Groep Vermetten in Waalwijk roemt in het bijzonder de individuele vrijheid voor alle enthousiaste professionals. Geen hiërarchische partnerstructuur die vaak leidt tot onnodige kosten en weinig bewegingsvrijheid. Dat biedt ruimte voor meer creativiteit, snellere oplossingen en heel veel werkplezier. “We bewandelen ook de minder gebaande paden en als het kan nemen we de binnenbocht. Dat werkt inspirerend voor de medewerkers en daar profiteren uiteraard onze klanten van. Bij ons worden gewoon geen onnodig dure oplossingen verkocht terwijl dat wat de ondernemer nodig heeft vaak verrassend eenvoudig en toch perfect is”, zegt hij.

Foto: Van links naar rechts John Vermetten, Richard van Zon, Suzanne Snoeijs, Theo Michelbrink, Sandy Hermens, Niels van Raak, Giso Schouten, Roy van Poppel, Eric van Wanrooij.

delen

ILC Vermetten | accountants en adviseurs

Postbus 1117
5004 BC Tilburg
013-5784121

www.vermetten.nl Lees meer >
Ook interessant