sluiten

Van Oers: Bourgondisch, Brabants en Vooruitstrevend!

terug naar alle artikelen

image

In de huidige arbeidsmarkt is het vinden van talent een hele uitdaging. Maar nog belangrijker: hoe behoud en ontwikkel je talentvolle medewerkers? Van Oers heeft hier zo zijn eigen filosofie voor: wij laten medewerkers zich thuis voelen en verbinden hen met onze organisatie door een goede sfeer te creëren.

We hechten veel waarde aan onze bourgondische bedrijfscultuur, dat doen we met onze personeelsfeestjes, door ons gezamenlijk in te zetten voor de samenleving en door samen te sporten. We vinden het belangrijk om de energie te voelen van een hecht team. Daarnaast willen we dicht bij onze klanten staan en natuurlijk volop in ontwikkeling blijven. Dat maakt je baan bij Van Oers zo bijzonder.

Eén van onze speerpunten is om medewerkers altijd goed te informeren over welke koers wij met onze organisatie willen varen. Zo kunnen zij zich hieraan committeren en weten zij wat van hen wordt verwacht. Naast het verbinden van onze medewerkers met de organisatie, vinden wij het ook belangrijk dat zij zich voortdurend kunnen blijven ontwikkelen. Van Oers leidt jong talent zelf op via de Van Oers University. Dit is het interne opleidingsinstituut waar aandacht is voor regulier studeren, het bijhouden van vakkennis, persoonlijke ontwikkeling en e-leren. Op die manier houden wij onze dienstverlening op het hoogste niveau en helpen wij iedere collega om het beste uit zichzelf te halen. De Van Oers University biedt talloze mogelijkheden om medewerkers hun ambities waar te laten maken en verder te brengen in hun loopbaan met als uitgangspunt ‘houd de regie op je eigen talent’. Naast de verschillende trainingen en opleidingen krijgen talenten een coach op de bedrijfsvloer. De coach leert hen dat groei voornamelijk berust op het geven van vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid. Groei en ontwikkeling zit op deze manier diep geworteld in onze bedrijfscultuur!

Wilt u meer weten of heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel? Neem contact op met onze HR adviseur: Brenda van der Vinde-de Vlaming.

Bredaseweg 117
4872 LA Etten-Leur
T 076-5025700
werken@vanoers.nl
www.werkenbijvanoers.nl

Foto: Alexander Goethals Fotografie

delen

Van Oers

Europark 5
4904 SX Oosterhout
0162-497060

www.vanoers.nl/ Lees meer >
Ook interessant