sluiten

Sociaal Krachtig 013 geeft een boost aan jouw ondernemerschap

Schrijver: Esther Nagtegaal

Fotografie: Laurens Janus

terug naar alle artikelen

image

Heb je nieuwe ideeën of wil je een andere kant uit en weet je niet hoe je dat moet aanpakken? SK013 helpt je nieuwe inzichten te krijgen waarmee je vooruit kunt. De drijvende krachten achter SK013 zijn Niek Frijters (coach, vormgever/communicatie-advies) en Marjo Landsman (juriste, coach en counselor). Samen vormen zij een breed georiënteerd adviesorgaan voor ondernemers. In hun werk is niets standaard, behalve twee dingen: de ondernemer wordt begeleid en geadviseerd op wat hij of zij nodig heeft en ‘de mens’ staat hierbij centraal.

Plezier in het ondernemen

“We stimuleren, motiveren en informeren”, zeggen Niek en Marjo. “De veranderingen in de wereld gaan steeds sneller en als ondernemer moet je daarin mee. Hierdoor kun je de grip kwijtraken en geen helder beeld meer hebben. Wanneer de dingen die je doet te veel energie kosten of als de resultaten van jouw onderneming afnemen, zorgen wij ervoor dat jij inzicht krijgt in jouw vraagstuk en helpen we je met het vinden van oplossingen. Ons doel is om jou te helpen weer succesvol en met plezier te ondernemen.”

'We zetten de droom naast de werkelijkheid en gaan met de ondernemer op pad om zijn doelstellingen te realiseren'

Verandering als rode draad

De begeleiding van SK013 is op maat, afhankelijk van de vraag van de ondernemer. Het kan bijvoorbeeld gaan over een nieuwe bedrijfskoers, maar ook over persoonlijke groei of de balans onderneming/privé. De rode draad in dit alles is ‘verandering’. “Wij richten ons zowel op startende ondernemers als op gevestigde bedrijven. We zijn sparringpartner, kijken vanuit diverse perspectieven naar de situatie en zijn praktisch en creatief ingesteld. We zetten de droom naast de werkelijkheid en gaan samen met de ondernemer op pad om zijn doelstellingen te realiseren. Er is niets mooier dan om te zien dat ondernemers hun droom weer gaan leven!”

 

Tags

delen

SK013

Burgemeester Brokxlaan 12
5041 SB Tilburg

www.sk013.nl Lees meer >
Ook interessant