sluiten

Slim ondernemen door het inzetten van (virtuele) experts

terug naar alle artikelen

image

Miss Troubleshooter is het netwerk van zelfstandige (virtuele) experts, samen vormen ze een team. “Met het inzetten van al hun kennis en ervaring kan jij slimmer ondernemen. Office performance experts, juridisch office experts, klantrelatie experts, sales optimalisatie experts en HR-experts. Miss Troubleshooter heeft een breed netwerk van professionals voor de zakelijke dienstverlening”, vertelt eigenaresse Esther de Vroomen.

Slim ondernemen

Voor iedere ondernemer geldt dat wanneer je doet waar je goed in bent, je hier meer energie van krijgt. Je kunt nu eenmaal niet de kennis en ervaring hebben van álle werkzaamheden binnen je onderneming. Juist dan maak je gebruik van experts! Het team van partners dat bij Miss Troubleshooter is aangesloten kiest ervoor om hun expertise te bundelen en in te zetten bij opdrachtgevers, bij jou op kantoor of virtueel, alles afgestemd om tot een optimaal resultaat te komen.

Samen werken aan het slimste resultaat

Omdat de licentiepartners van Miss Troubleshooter zelf ook onderneemster zijn weten zij als geen ander hoe belangrijk het (eind-)resultaat is. Met hun gedrevenheid en enthousiasme bepalen zij  samen met hun opdrachtgever het eindresultaat, zijn de experts proactief en weten zij als geen ander hoe zij hun kennis in kunnen zetten. Het voordeel van Miss Troubleshooter is dat er een team met experts klaar staat om voor jou aan de slag te gaan! Is er te weinig kennis op het gebied van bijv. (juridisch) officesupport, sales of customer service, dan wordt de hulp van een extra expert uit het team ingeschakeld, hoe slim is dat?!

Slim ondernemen is gebruik maken van de juiste expertise

Wanneer je een (vaste) medewerker een project ‘erbij’ laat doen, zorgt dit voor extra werkdruk. Het kan nóg meer tijd en (negatieve) energie kosten wanneer deze medewerker over niet voldoende kennis en ervaring beschikt. In 2020 hebben we gezien dat de vraag naar (virtuele) experts is gegroeid. Door gebruik te maken van elkaars expertise creëer je een win-win situatie. Je haalt meer kennis, ervaring en tijd in huis, hierdoor kun je efficiënter en effectiever je doelstellingen behalen. Het inzetten van (virtuele) experts levert jou meer rust, focus op de onderneming en zakelijke groei op. 

Foto: Wijnand Geuze LINK Fotografie / Tess van Totem Fotografie

 

Tags

delen

Miss Troubleshooter

Markt 17
4875 CB Etten-Leur
0653956655

www.misstroubleshooter.nl/ Lees meer >
Ook interessant