sluiten

Op breinreis met de Breinpiloot

Fotografie: Else Loof

Schrijver: Marsha Paans

terug naar alle artikelen

image

Wil jij je organisatie toekomstproof maken? Waar zijn jouw werknemers écht goed in en waar krijgen ze energie van? De Breinpiloot helpt je bij het opstellen van een ontwikkelplan met een verkenningsvlucht door het brein. “Ik zie het brein als een wereldbol waar we langs en doorheen kunnen reizen: het breinreizen. Iedereen zal een andere reis kiezen, met andere bestemmingen en aanvliegroutes. Welke keuzes maak jij om op je bestemming te komen?”

Procesverbeteringen door een verkenningsvlucht

“Je vraagt je misschien af: heeft iedereen in je bedrijf of team hetzelfde nodig om op zijn eindbestemming te komen? Het antwoord is nee. Iedereen heeft andere behoeften en denkvoorkeuren, dus hoe pak je dat aan? Door slimme keuzes te maken! En daar ga ik je bij helpen met een verkenningsvlucht door je brein. Je leert behoeftes herkennen waardoor je snel de juiste hulpbronnen kunt aanbieden om op je bestemming te komen. Ook kom je erachter wat je denkvoorkeuren zijn. Wanneer je deze voorkeuren herkent, begrijp je ook waarom je van sommige taken, mensen of situaties meer energie krijgt dan van andere.

'Welke keuzes maak jij om op je bestemming te komen?'

Daarnaast is een goede balans tussen zelfbewustzijn, lichaam, geest, je omgeving en zingeving ontzettend belangrijk om je team bevlogen te houden. Tijdens een verkenningsvlucht maak je slimme keuzes om je koffer te vullen met de juiste inzichten, cursussen, trainingen en opleidingen voor het optimaliseren van teamwork, leiderschap, creativiteit, het oplossen van problemen en andere aspecten van persoonlijke ontwikkeling. Voor jezelf én je team. Maak slimme keuzes en ga future fit de toekomst in.”

Tags

delen

Breinpiloot

Nassauplein 3
4881 CL Zundert
076-5977902

breinpiloot.nl/ Lees meer >
Ook interessant