sluiten

Natuurlijk circulair! What else?

terug naar alle artikelen

image

Alle bureaustoelen die Jetchair opnieuw in de markt zet, zijn al eerder gebruikt. Juliette: “We knappen ze gewoon zo goed op dat ze nieuw lijken en durven er vier jaar garantie op te geven.”

Het begon tien jaar geleden allemaal met één bureaustoel op Marktplaats. “Ergens gekocht, opgepoetst, goed gefotografeerd, duidelijk beschreven en doorverkocht. Van het een kwam het ander. Nu werken we vooral met grotere partijen bureaustoelen. Een bedrijf verhuist, bijvoorbeeld, laat de hele inventaris staan en koopt alles nieuw. Wij vinden het eeuwig zonde dat er zoveel wordt afgedankt en weggegooid. Met Jetchair dragen we heel bewust bij aan de circulaire economie en voorkomen we veel verspilling. De vraag naar onze stoelen groeit nog steeds. Dat is niet zo gek, we leveren prachtige merk-bureaustoelen tot wel 80% goedkoper.”

De opknapservice voor je ‘bureaustoelenpark’ is een gloednieuwe service van Jetchair. Wim: “Onze eerste klant is een zorginstelling met 1.000 stoelen. Ze besteden hun geld liever aan zorg dan aan nieuwe bureaustoelen. We doen er tien per week. We halen ze op, repareren, stofferen en poetsen de bureaustoelen tot nieuw, brengen ze terug en zorgen ondertussen voor goede leenstoelen. Daar maken we onze klanten echt blij mee.

Tags

delen

Chairsupply

Genoenhuis 12
5661 PC Geldrop
040-2856598

www.chairsupply.eu Lees meer >
Ook interessant