sluiten

Modus; jouw partner in de digitale wereld

Fotografie: Else Loof

Schrijver: Marsha Paans

terug naar alle artikelen

image

Maatwerk webapplicaties, unieke websites en goed advies; dat is waar Modus voor staat. Met een team vol specialisten helpt Modus haar klanten met het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het bouwen van mooie en gebruiksvriendelijke websites.

Voor iedere behoefte een slimme oplossing

“Ik vind het gaaf wanneer ik mijn klanten van passend advies heb weten te voorzien”, laat Adriaan Snoeren, eigenaar van Modus weten. “Soms hebben klanten een behoefte of een probleem. Ze willen bijvoorbeeld efficiënter werken of bedrijfsprocessen optimaliseren. Vaak weten ze niet hoe ze deze behoefte moeten vervullen. Ze gaan dan op zoek naar bestaande software die nét niet helemaal past. Bij Modus bieden we maatwerk webapplicaties die perfect aansluiten bij het proces of bij de behoefte van de klant. Ongeacht hoe simpel of complex de wensen zijn. En dat vind ik zo leuk aan mijn werk”, glundert Adriaan.

Een aantal voorbeelden

“Zo was Batteryspray op zoek naar een oplossing waarmee asbestverwijderaars op locatie realtime rapportages kunnen genereren voor hun opdrachtgevers. Voor dit vraagstuk hebben we een handige webapplicatie ontwikkeld.”

“Voor HIG Traffic Systems ontwikkelden we een online dashboard waarop gemeenten, politiekorpsen, provincies en de rijksoverheid relevante verkeersgegevens kunnen raadplegen. Alle gegevens overzichtelijk op één plek.”

“Maar ook voor efficiënt samenwerken, de planning en CRM zetten we modulaire webapplicaties in. Veel bedrijven werken nog in Word of Excel voor de dagelijkse werkzaamheden. Planningen worden zelfs nog geprint en op een whiteboard geplakt. Kom op, dat kan toch een stuk efficiënter!”

Doorontwikkelen en verbeteren

“Veel klanten vinden het moeilijk om een onderscheid te maken tussen ‘must-have’ en ‘nice-to-have’. Mijn advies? Begin met het ontwikkelen van wat je écht nodig hebt”, legt de ambitieuze ondernemer uit. “Blijkt dat je gaandeweg of aan het einde van de rit iets mist of toe wil voegen? Dan kunnen we de applicatie altijd nog doorontwikkelen en verbeteren. Met Modus willen we écht een oplossing bieden voor je probleem. Het ontwikkelen van een webapplicatie is een proces en we helpen onze klanten door een kritische bril op te zetten en passend advies te geven.”

Unieke corporate websites

“Ook maken we voor onze klanten corporate websites met een unieke en passende uitstraling”, laat de eigenaar van Modus weten. “Onze websites zijn professioneel en afgestemd op de wensen van onze klanten. We houden hierbij rekening met de huisstijl van het bedrijf en begeleiden klanten naar een optimale website. Omdat we werken met een ervaren team en niet bij elke website het wiel opnieuw uit hoeven te vinden, kunnen we relatief snel een corporate website voor onze klanten bouwen. Na oplevering van de website kunnen klanten door middel van ons eenvoudige CMS-systeem gemakkelijk zelf pagina’s aanpassen of toevoegen.”

Waardevolle gebruikerservaring

“Doordat we een professioneel UX-design voor onze klanten maken, kunnen we een perfecte weergave van webapplicaties of websites op ieder apparaat garanderen. Hoe beweegt een gebruiker zich door de website heen? Wat is de perfecte plek voor een call-to-action? Onze UX-designers zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van waardevolle gebruikerservaringen.”

Heb je hulp nodig bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen of heb je een passende corporate website nodig? Stuur ons dan gerust een e-mail! 

Tags

delen

Modus

Hoornwerkstraat 1B
4814AN Breda
0762055021

www.modus-digital.com Lees meer >
Ook interessant