sluiten

Meer ruimte zonder te verhuizen

Fotografie: Else Loof

Schrijver: Marsha Paans

terug naar alle artikelen

image

Zit er gezinsuitbreiding aan te komen? Of werk je regelmatig thuis en kom je erachter dat je wat extra ruimte nodig hebt? Dakopbouw Totaal biedt je dé perfecte oplossing. Eduard Reuvers, eigenaar van Dakopbouw Totaal en zijn vrouw én rechterhand Suzan Reuvers vertellen je alle voordelen van een prefab dakopbouw.

Dakopbouw: de perfecte oplossing

'Wanneer mensen extra ruimte nodig hebben kunnen ze uit twee dingen kiezen: verbouwen of verhuizen”, legt Suzan uit. “Vaak zijn ze al helemaal gesetteld en wonen ze in de buurt van vrienden, familie, de school van hun kinderen en sportverenigingen. Eigenlijk willen ze dus liever niet verhuizen. Dan is een prefab dakopbouw natuurlijk de perfecte oplossing. Een opbouw is ook nog eens veel interessanter dan verhuizen, want je ziet je investering terug in de waarde van je woning. En, nog een voordeel, je kunt je dakopbouw gelijk helemaal naar jouw wens inrichten.”

Minimale bouwoverlast

“Omdat we zoveel mogelijk buitenom werken, heeft de klant bij het plaatsen van een prefab dakopbouw minimale bouwoverlast. Dit doen we door een gecertificeerde steigerbouwer in te huren, zodat we veilig in én om de opbouw kunnen komen”, laat Eduard weten. 'Daarnaast zorgen we voor een nette en fijne bouwkeet voor ons personeel met een verwarming en een eigen toilet”, vult Suzan aan.

100% ontzorgen

“We kunnen onze klanten volledig ontzorgen; van idee tot oplevering. Eerst gaan we aan de slag met het tekenwerk en het aanvragen van een vergunning. Als dit geregeld is, gaan we de dakopbouw in onze werkplaats maken. We plaatsen de dakopbouw casco, maar kunnen ook de binnenafbouw voor je uit handen nemen, passend bij jouw interieur en budget!”

In één dag geplaatst

“De prefab houtskeletbouw wordt vooraf in onze eigen werkplaats gemaakt. Zo kunnen we de opbouw al binnen één dag wind- en waterdicht op het huis plaatsen. Wanneer we de prefab dakopbouw met een kraan op het huis zetten en hij past perfect, dan is mijn missie geslaagd. Dat vind ik écht een gaaf moment”, zegt Eduard enthousiast.

Tags

delen

Dakopbouw Totaal

Pieter Zeemanweg 47
3316GZ Dordrecht
0782049335

www.dakopbouwtotaal.nl Lees meer >
Ook interessant