sluiten

LOUAY ontwikkelt zich met Van Oers Accountancy & Advies als adviseur

Fotografie: Laurens Janus

Schrijver: Willem de Volder

terug naar alle artikelen

image

Het belang van een goede adviseur wordt door Coen van Calsteren, directeur en oprichter van LOUAY, meerdere malen tijdens het gesprek onderstreept. Hij weet als geen ander dat het succes van een groeiende onderneming vraagt om een optimale wisselwerking tussen ondernemer en adviseurs. Hij prijst de inzet van Van Oers Accountancy & Advies dat hem op velerlei vlak terzijde staat. Proactief: van adviseren tot meedenken.

Detacheren is de corebusiness van LOUAY. Aan tafel met Coen van Calsteren, Hans Rommens en Iris Keulemans van Van Oers Accountancy & Advies doemt de vraag op ‘waar LOUAY voor staat?’ Het blijkt de naam van de zoon van Coen en betekent in het Arabisch ‘beschermer en schild’. Sterker nog, van de zoon is een animatie gemaakt en die siert de website van LOUAY en het kantoor. De missie van LOUAY; Wij maken het ondenkbare denkbaar en het onmogelijke mogelijk.

“Onze focus binnen de detachering is de handhaving”, waarmee Coen meteen zijn corebusiness weergeeft en de nieuwe invulling van de website verklaart. Gezamenlijk spreken we over groeifase en een omzetacceleratie. Ook al bestaat LOUAY een goed jaar, met zijn tien jaar ervaring in de wereld van de detachering weet hij waar het om draait. “Kwestie van je medewerkers als familie behandelen, want voor familie zorg je goed, in goede en slechte tijden.”

'Wij ontzorgen een onderneming van A tot Z'

Het aantal familieleden (medewerkers) zullen er zowel op kantoor als bij zo’n twintig gemeenten, van Tilburg tot Harlingen, in ons land snel meer zijn. LOUAY opent kantoren in Breda (in het NS-station) en Huizen. Gezien de missie van de directeur blijft het niet bij drie LOUAY-kantoren. “Noem het geografische groei.” Die groei vraagt niet alleen om een goed plan maar ook om advies, van loonadministratie tot belastingzaken en van juridisch tot duurzaamheid. Coen geeft aan in Van Oers de juiste partner gevonden te hebben. “Ze denken mee over de structuur van de organisatie, monitoren, structureren en zijn oplettend.”

Voor Hans en Iris klinkt dat uiteraard als muziek in de oren. “Coen onderstreept de werkwijze die in de genen van Van Oers zit: wij ontzorgen een onderneming van A tot Z. Belangrijk in onze aanpak is ook dat een onderneming minimaal één keer per maand weet hoe de zaken ervoor staan. Zodat wij ook de actuele informatie kunnen gebruiken om de ondernemer zo goed mogelijk van advies te voorzien. ” LOUAY heeft behalve de genoemde administratieve en fiscale diensten ook de loonadministratie bij Van Oers Accountancy & Advies ondergebracht. Het onderstreept nog eens de brede dienstverlening van de adviesorganisatie die in Nederland vanuit vijf vestigingen actief is met ruim vierhonderd medewerkers. Overigens reikt die dienstverlening verder dan de landgrenzen. Ook internationaal zijn de adviseurs van Van Oers, wat qua sfeer aanvoelt als een familiebedrijf, actief. Wat zij op termijn ook voor Coen zullen inzetten.

De uitstekende bereikbaarheid van zijn adviseurs en hun snelle acteren, sluit naadloos aan bij de ambitieuze zakenman Coen van Calsteren. Hij geeft aan dat zijn adviseurs wenselijke kennis aan zijn bedrijf toevoegen. “Misschien heb ik een aspect nog niet genoemd”, besluit hij: “met een goede adviseur bespaar je kosten.”

Op de foto van links naar rechts: Hans Rommens, Coen van Calsteren, Iris Keulemans

Tags

delen

Van Oers

Europark 5
4904 SX Oosterhout
0162-497060

www.vanoers.nl/ Lees meer >
Ook interessant