sluiten

Klanten volledig ontzorgen op beveiligingsgebied

Schrijver: Marlène van Kuyk

terug naar alle artikelen

image

Specialisten in beveiliging en bewaking kun je Patrick Matthijssen van M2 Beveiliging en Roy van der Velden van 2Watch BV wel noemen. Door hun krachten te bundelen - samen met die van hun derde zusterfirma, elektrotechnisch installatiebedrijf Technisch Bureau Wissing - heb je als klant daardoor alle kennis, ervaring en disciplines voor álle vraagstukken op beveiligingsgebied letterlijk onder één dak: “Ontzorgen is bij ons het sleutelwoord.”

M2 Beveiliging is gespecialiseerd in elektrotechnische beveiligingsinstallaties, zoals alarmsystemen, brandmeldsystemen, camerasystemen en toegangscontrole. 2Watch BV is de deskundige op het gebied van alarmopvolging, blusmiddelen en noodverlichting: “We werken samen en versterken elkaar. Dat doen we al vanaf 2013. 2Watch richtte zich destijds op bouwplaatsbeveiliging en is later gaan inspelen op vraagstukken die kwamen vanuit de klanten van M2”.

Compleet securitymanagement

Dat is tekenend voor de verregaande samenwerking tussen beide bedrijven: “Onze klanten hebben voor hun complete beveiliging één aanspreekpunt, met alles in huis op dat gebied (behalve ICT). Bovendien zijn de lijnen bij ons kort. Krijgt een medewerker van 2Watch bijvoorbeeld op één nacht meerdere valse meldingen, dan wordt dat de volgende ochtend direct gecommuniceerd met M2. We bekijken samen de complete installatie dus vanuit helikopterview. Zo ben je er altijd van verzekerd dat die optimaal is en als er iets is, wordt het snel opgelost.”

Noodverlichting en brandblussers

De afgelopen jaren kregen ze steeds meer de vraag naar goede noodverlichting en het installeren en onderhouden van blusmiddelen. Die deskundigheid hebben ze ook volop in huis: “Het zijn vaak ondergeschoven kindjes. Zo is een goede vluchtweg veel meer dan alleen ‘het ophangen van een lampje’. En is het van levensbelang dat je weet waar je brandblussers moet ophangen én deze bovendien jaarlijks moet controleren. Daarom hebben wij bij 2Watch speciaal opgeleide projecteringsdeskundigen en zijn onze monteurs reob-gecertificeerd. We kennen de regels en kunnen een complete noodverlichtingsinstallatie ontwerpen. Kortom, alles zodat mensen veilig kunnen vluchten.”

Jarenlange ervaring in beveiliging

Hun klanten komen uit de particuliere sector en uit het midden- en kleinbedrijf. Die vinden hen vooral via Google en mond-tot-mondreclame: “Daarnaast vertrouwen ze ook op onze jarenlange ervaring in de beveiliging. Eerst hebben wij ons allebei opgewerkt bij andere bedrijven in de branche en uiteindelijk de stap naar het ondernemerschap gemaakt.” Zo startte Patrick in 2012 met M2 Beveiliging. Vervolgens leerden hij en Roy elkaar kennen via een gezamenlijke klant en van daaruit is 2Watch ontstaan. De bedrijven beschikken op alle vlakken over de benodigde certificeringen en alle monteurs hebben uiteraard de juiste papieren. Bij de hele groep werken inmiddels in totaal 25-30 mensen.

Eén betrouwbaar aanspreekpunt

“We willen de komende jaren nog een of twee groeislagen maken. Dan hebben we genoeg volume en kunnen we de kwaliteit nog beter waarborgen. Dat je met ons alles in één huis hebt, is absoluut onze meerwaarde. Daar kiezen onze klanten voor. En onze betrouwbaarheid natuurlijk. Wat we beloven, doen we!

Tags

delen

2Watch

Dillenburgstraat 27-C
5652 AM Eindhoven

www.2watchbv.nl Lees meer >
Ook interessant