sluiten

“Je moet mij bellen als ze zitten te mauwen over grond en gebouwen”

Fotografie: Else Loof

Schrijver: Marsha Paans

terug naar alle artikelen

image

Als ondernemer ben je graag in de actiestand. Je durft risico’s te nemen, te investeren en stappen te zetten. Je hebt een passie voor je vak en bent gek op wat je doet. Inmiddels loopt je bedrijf zó goed dat je op zoek gaat naar een locatie waar de productie en opslag kunnen plaatsvinden. Je vindt een mooi terrein. Logistiek gezien is het een superlocatie én er staat al een waardig gebouw op het terrein. Je besluit om dit buitenkansje niet te laten liggen en voor je het weet is het adres van je bedrijf overgeschreven. En dan staat de gemeente op de stoep. Dit terrein heeft blijkbaar een andere bestemming, maar dat wist je niet. Had je tóch maar een half jaar geleden bij Reinier Ensink van Blackbird Advocatuur aan tafel gezeten…

Reinier Ensink | Advocaat bestuursrecht en huurrecht

“Vastgoed gaat over alles wat te maken heeft met grond en gebouwen”, begint Reinier Ensink van Blackbird Advocatuur te vertellen. “Ik hou me vooral bezig met de bestuursrechtelijke kant van vastgoed. Wil je bijvoorbeeld met het bedrijf van A naar B verhuizen? Dan is het verstandig om zo vroeg mogelijk juridisch advies in te winnen in plaats van het op te laten lopen tot een juridisch conflict.”, laat Ensink weten. “Puzzelen en samen kijken wat de beste route naar de eindstreep is: dat is waar ik goed in ben.”

Persoonlijk contact en wederzijds vertrouwen

“Naast bestuursrecht hou ik me ook bezig met eigendomsdiscussies, burenrecht en huurrecht. Voor zowel ondernemers als particulieren. In het contact met mijn cliënten vind ik het belangrijk dat er een bepaalde klik is. Daarnaast hecht ik veel waarde aan wederzijds vertrouwen. Wil je eens kennis met me maken? Neem dan contact op! Geen zorgen; tijdens de kennismaking gaat er nog geen timer lopen.”

Tags

delen

Blackbird Advocatuur

Verlengde Poolseweg 16
4818CL Breda
076-5244600

www.blackbirdadvocatuur.nl/ Lees meer >
Ook interessant