sluiten

In Style Styling & Decoraties geeft ieder feest de wow-factor

Schrijver: Esther Nagtegaal

Fotografie: Laurens Janus

terug naar alle artikelen

image

Ballonnen in de juiste kleuren, een groot bloemstuk of juist meerdere kleintjes, servetten met de namen van de gasten erop. Goed gekozen decoraties geven een feestelijke gelegenheid echt de wow-factor. In de showroom van In Style Styling & Decoraties aan de Kraaivenstraat is dat goed te zien. Een bron van inspiratie voor aanstaande bruidsparen, maar ook voor ondernemers die iets te vieren hebben.  

Meer dan bruiloften

“Bij bruiloften zijn we het al langer gewend dat alles helemaal in stijl is”, vertelt Anouk Lisman, eigenaresse van In Style Styling & Decoraties. “Maar wij zijn er ook voor zakelijke feesten en partijen zoals personeelsfeesten, openingen en kerstborrels.” Bij veel van dat soort gelegenheden is de aankleding nog een ondergeschoven kindje, weet Anouk. “Aan eten en drinken wordt meestal veel aandacht besteed, aan decoraties niet, terwijl je het daar wel mee afmaakt. Dat kan al met een enkel accent. Een ballonnenboog in de bedrijfskleuren bijvoorbeeld. Of waxinelichtjes in de juiste stijl. Daarmee creëer je sfeer en onderscheid je je van de standaard. Je zakelijke evenement blijft daardoor veel langer hangen bij de gasten.”

“Met decoraties creëer je sfeer. Je zakelijke evenement blijft daardoor veel langer hangen bij de gasten.”

Los of totaal

De gaafste opdrachten? “Als we het totaalplaatje mogen verzorgen”, zegt Anouk zonder aarzelen. “In zo’n geval inventariseren we de wensen, doen een voorstel binnen het budget en dan gaan we een stylingplan maken. Uiteindelijk zorgen we dat het op de locatie helemaal tot in de puntjes aangekleed is.” Maar dat is geen must. “Sommige klanten komen alleen voor goudkleurig bestek of Crossback-stoelen, om maar wat te noemen. Dat kan allemaal. Alles is los te huur en we hebben bijna alles op voorraad. Bij In Style Styling & Decoraties hebben we oog voor detail en voor ieder budget wel iets”, besluit ze.

Tags

delen

In Style Styling & Decoraties

Kraaivenstraat 34
5048 AB Tilburg
013-5906171

www.instylestyling.com Lees meer >
Ook interessant