sluiten

i-team Global is voor healthy people and healthy buildings

Fotografie: John Wiersma

Schrijver: Marlène van Kuyk

terug naar alle artikelen

image

Als het aan Frank van de Ven en zijn team van i-team Global ligt verandert de term ‘schoonmaker’ in ‘hospitality host’: “Het zijn deze mensen die gebouwen geschikt maken voor ontvangst en verblijf. Schoonmaken mag voor iedereen best belangrijker worden.”

Ze weten bij i-team Global waar ze over praten. Met hun innovatieve producten maken ze het werk van schoonmakers simpeler en daardoor leuker. Daar zit een filosofie achter. Frank, winnaar van de BOV-trofee 2019 (Beste Ondernemers Visie): “Hoe krijgen we de glimlach terug op het gezicht van de schoonmaker? Hoe kunnen we dat faster, greener en safer doen? Als je alsmaar gebukt blijft en naar de grond kijkt, word je nooit onderdeel van een bedrijf en niemand groet je. Wij willen dat jij je werk staand en efficiënter kunt doen. Dan kun je rond kijken en heb je tijd voor een praatje.”
 
Ook de samenwerkingen zijn belangrijk voor Frank: “‘Team’ staat voor ‘Together Everybody Achieves More’. En met dat team bedoelen we iedereen met wie we werken: leveranciers, partners, eigen mensen en mensen die op de schoonmaakvloer bezig zijn, de i-users. Die hele keten van a tot z is belangrijk.”
 
De innovaties vinden plaats in Eindhoven, in het i-team Global Experience Center met living labs: “Ideeën worden hier geboren, die vertalen we naar mogelijk productconcept. Dan volgt een lang proces van assemblage, testen, finetunen en kijken of het product betaalbaar is. We zitten wereldwijd in ongeveer 78 landen. Onze producten moeten herkenbaar zijn. Design is voor een Amerikaan of Japanner heel anders.”

Tags

delen

i-team Global

Hoppenkuil 27 B
5626DD Eindhoven
0611054290

www.i-teamglobal.com Lees meer >
Ook interessant