sluiten

Het DNA van een betrouwbare ICT expert

terug naar alle artikelen

image

Centraal gelegen in Zuid-Nederland in Rijen staat een prachtig kantoorpand in combinatie met een high-end datacenter. Achter een transparante gevel, passend bij de manier van zakendoen, werken zo’n 40 experts iedere dag hard voor hun klanten.

Global-e werkt graag met ondernemers die omarmen wat hen verder brengt. Global-e bestaat uit twee ondernemingen:

Global-e ICT Solutions biedt specialisaties op het gebied van Cloud en Infrastructure. Gecertificeerde experts zorgen voor een veilige Cloud-oplossing, passend bij de wensen van de organisatie om overal te kunnen (samen)werken, mede dankzij een veilige en betrouwbare infrastructuur. Door IT-systemen in de Cloud onder te brengen, kunnen bedrijven efficiënt toegang krijgen tot hoogwaardige bedrijfsnetwerken. Dit resulteert in kostenbesparingen op de aanschaf en onderhoud van servers, terwijl de beveiliging up-to-date blijft en er geen zorgen zijn over back-ups. De veiligheid en betrouwbaarheid van een cloudoplossing hangen samen met een sterke digitale infrastructuur. Global-e ICT solutions biedt veilige, snelle en betrouwbare verbindingen over een eersteklas bedrijfsnetwerk.

Vanuit haar eigen state-of-the art datacenters in Rijen levert Global-e Datacenter flexibele en betrouwbare datacenter-, netwerk- en internetdiensten met een duurzaam karakter. De datacenters van Global-e bieden de ideale omstandigheden voor netwerk- en serverapparatuur. De Global-e datacenters zijn altijd up & running en alles is redundant uitgevoerd. Met een ISO27001-2017 certificering en 99,99% uptime garantie is zekerheid ingebouwd.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

content-image content-image content-image

Het DNA van de organisatie

Oprichter en eigenaar Ad Hapers staat aan het roer van deze bijzondere organisatie. Hij is directeur van Global-e ICT solutions en Ronald Voermans is sinds 2009 directeur van Global-e Datacenter. Ad Hapers verzamelt graag mensen om zich heen met een bepaalde mindset: “We zijn met zijn allen Global-e, samen leggen we de puzzel en samen vormen we het DNA van de organisatie. De mensen die hier werken zijn ook echt medewerkers, geen werknemers. We helpen elkaar en kunnen op elkaar rekenen. Dat zijn belangrijke zaken. Er is ruimte voor opleiding en ontwikkeling, maar zeker ook voor worstenbrood en bitterballen. Onze medewerkers adviseren elkaar en vieren elkaars successen en gaan echt samen op zoek naar de beste ondersteuning voor onze klanten. Wij zeggen ook altijd: “Hier kennen de klanten ons persoonlijk, maar wij hen nog net wat beter.” Een prachtige combinatie van eigenschappen die als een rode draad door de organisatie loopt.

Ronald Voermans voegt hieraan toe: “Global-e groeit gestaag. Het is de uitdaging om te koesteren wat ons succesvol maakt. Buiten het feit dat onze dienstverlening om betrouwbaarheid en beschikbaarheid vraagt, zijn wij dat zelf ook. Wat we van binnen zijn, stralen we van buiten uit. Onze waarden ‘integriteit, veiligheid en beschikbaarheid’ liggen echt in de aard van onze mensen én onze diensten.”

Continuïteit in samenwerken

Ad Hapers zegt: 'Wij hechten veel waarde aan vertrouwen. Een samenwerking met ons is als een partnerschap voor elke medewerker. We gaan in gesprek met directeuren die op zoek zijn naar betrouwbare partners, sparren met IT-managers die ideeën hebben over technologie, en trainen alle betrokken medewerkers van onze klanten. We geven aandacht aan elke vraag en streven naar continuïteit in onze dienstverlening om zo continuïteit in onze samenwerking te bereiken. Dit doen we al sinds 1988.'

Tags

delen

Global-e ICT solutions

Europalaan 5
5121 DH Rijen
0161 - 88 88 88

global-e.nl
Ook interessant