sluiten

Doelgroep bereiken? Het lukt met Kopak

Schrijver: Esther Nagtegaal

Fotografie: Suzanne Verhagen

terug naar alle artikelen

image

Wie zijn bedrijf wil promoten, is bij Kopak aan het juiste adres. De specialist in mail en print breidde het aanbod de afgelopen jaren flink uit. Een paar jaar geleden verzamelde eigenaar Koert van de Kerkhof al zijn activiteiten in het bedrijfspand aan de Hectorstraat 17 in Tilburg en werd daarmee de one-stop-shop voor iedereen die aan de slag wil met reclame en marketing. Begin dit jaar kwam daar zelfs nog een uitbreiding op.

Nieuw: The Mountain Fox
De nieuwe loot aan de boom heet The Mountain Fox, bureau voor ontwerp, dtp, marketing en vindbaarheid. Speciaal voor klanten die digitaal aan de slag willen met het bereiken van klanten en prospects. The Mountain Fox ontwikkelde onder andere de volledig nieuwe website van Kopak waarmee het bedrijf zelf werkt aan zijn zichtbaarheid en het bereiken van nieuwe klanten.

Een persoonlijke verpakking voor je product
Opvallen is het credo en dat kan op veel manieren. ‘Vijf jaar geleden maakten we vooral DM’s, tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden om klanten en prospects te bereiken’, stelt Van de Kerkhof. De nieuwe trend: personaliseren van producten als displays, verpakkingen en andere point of sales-producten. Je eigen verpakking – bijvoorbeeld voor je eigen bier – is tegenwoordig bereikbaar en betaalbaar, zelfs in kleine aantallen.

“Leg het bij ons neer en wij regelen het. We take care of business”

Unieke producten, van ontwerp tot levering
De diversiteit groeit nog steeds. Dankzij de mogelijkheid om op hout te printen, leverde Kopak eerder dit jaar gepersonaliseerde stembussen aan gemeente Rotterdam. Een uniek product dat dankzij de alles overkoepelende service van Kopak snel en efficiënt ontworpen, geproduceerd en geleverd kon worden. ‘Leg het bij ons neer en wij regelen het’, zegt Koert van de Kerkhof. ‘Vandaar ook onze slogan ‘We take care of business’.

delen

Kopak

Hectorstraat 17
5047 RE Tilburg
013-5774549

www.kopakbv.nl Lees meer >
Ook interessant