sluiten

Denk veilig, denk Verrijt!

Schrijver: Marlène van Kuyk

terug naar alle artikelen

image

Dat is het motto van Verrijt Fire & Safety. Al 25 jaar dé partner in veiligheid. “Bij ons kun je terecht voor álles op het gebied van arbeidsveiligheid”, aldus een bevlogen Marjolein Verrijt, die 13 jaar geleden het stokje overnam van haar vader.

Emotionele start

Met een achtergrond in detachering, werving en selectie bij een vastgoedbeheerder was dat niet vanzelfsprekend: “Mijn vader begon 25 jaar geleden vanuit ons huis in Bergeijk en bouwde in 1998 een pand, waarvandaan hij is gaan groeien. In 2004 volgde de verhuizing naar onze hoofdlocatie in Lommel België, ons paradepaardje. Nét toen hij de koers weer terugbracht naar onze essentie, kwam hij helaas onverwachts te overlijden.”

Meedenken met klanten

Samen met Jos Boullart koestert zij een hecht team van 7 vaste medewerkers en 25-30 freelancers, recht uit de praktijk en allemaal instructeur. Én allen met een ‘Verrijt hart’: “Van de bakker om de hoek, grote productiebedrijven in transportmiddelen of de voedingsmiddelenindustrie tot aan een kerncentrale of een bedrijf in de paardensport. Onze klanten zijn heel divers. Wij zitten aan de voorkant: ‘Wat doe je als het misgaat?’ Dat demonstreren we bijvoorbeeld door risico’s die op hun bedrijf kunnen plaatsvinden bij ons na te bootsen. De locatie in Lommel biedt bovendien trainingsruimtes en mogelijkheden om praktijksituaties realistisch te kunnen oefenen. Zoals voor de brandweer. Wij leveren altijd maatwerk.”

25-jarig bestaan

Dit jubileumjaar start Verrijt bovendien met workshops over uiteenlopende thema’s als Drank en drugs in de werkomgeving, Agressie en Psycho Sociale Arbeidsbelasting. Zowel relaties als ook andere organisaties zijn van harte welkom: “We gaan daarnaast middelbare scholen uitnodigen. Bovendien geven we kijkjes achter de schermen in Lommel, waaronder later dit jaar aan Netwerk Brabant.”

Altijd vooruit kijken

Toekomstplannen heeft Marjolein ook genoeg. Ze wil een veiligheidscentrum gaan opzetten in de regio Eindhoven. Het grootste struikelblok voor deze plannen? Vooralsnog de locatie. En daar is ze naarstig naar op zoek: “Als het pand er is, liggen de plannen klaar. Stilstaan is in elk geval geen optie!”

Foto: FotoBen.be

Tags

delen

Verrijt Fire & Safety BV

Habraken 2601
5507 TR Veldhoven
040-2092484

www.verrijt.nl Lees meer >
Ook interessant