sluiten

Boosting Online Sales

Fotografie: Else Loof

Schrijver: Marsha Paans

terug naar alle artikelen

image

Bart van de Casteel helpt bedrijven en ondernemers met het boosten van hun online sales, meer bezoekers naar een website en hogere conversies van webshops. Dit doet hij door middel van het inzetten van Google Ads campagnes. Met letterlijk één druk op de knop, kan Bart een hele hoop mensen direct bereiken. Dit doet hij met zijn eigen bedrijf ADoptimizr.

10 jaar lang SEA expert

“Regelmatig krijg ik vragen als: ‘Hoe krijg ik meer leads via de website? Hoe kan ik meer omzet via mijn webshop realiseren? En hoe zorg ik ervoor dat de conversie van mijn website wordt verhoogd?’ Ik help bedrijven en ondernemers met hun online marketing/sales via Google Ads. Ik merk dat veel ondernemers of bedrijven online adverteren ‘al eens hebben geprobeerd’, maar dat ze niet het gewenste resultaat behalen. Er zijn ook ondernemers die de stap niet willen of durven zetten en Google Ads willen uitbesteden aan een expert; een SEA expert zoals ik. En dat snap ik, want het opzetten en bijhouden van een Google Ads account is een tijdrovende klus.”

Google Ads campagnes als aanvulling op sales

“Vroeger was er De Gouden Gids. Tegenwoordig is er Google. Wat ik daarmee bedoel? Als mensen tegenwoordig ergens naar op zoek zijn, gaan ze eerst zoeken in Google of Bing. Daar zit dus de doelgroep”, legt Bart uit. “Door middel van Google Ads en Microsoft Ads haal ik de juiste bezoekers naar een website of webshop. Eigenlijk is het een manier van online sales. Ik zie online adverteren alleen niet als een vervanging van ‘offline sales’, maar juist als aanvulling of ondersteuning.”

Tags

delen

ADoptimizr

Borchwerf 4S
4704RG Roosendaal
0641003832

www.adoptimizr.nl/ Lees meer >
Ook interessant