sluiten

VELOO opent nieuwe fietsenwinkel in Eindhoven

terug naar alle artikelen

image

Fietsenwinkel VELOO is sinds dag één van haar bestaan gevestigd in Eindhoven. Naast de bekende winkel aan de Elckerlyclaan 93, is er nu een tweede Eindhovense vestiging geopend aan de Generaal Bothastraat 3. De langgekoesterde ambitie om nóg meer fietsliefhebbers uit de regio te bedienen, wordt verwezenlijkt met de nieuwe showroom van maar liefst 1.700m². Dit is de vierde winkel, naast de twee Eindhovense vestigingen is VELOO óók te vinden in Den Bosch en Boxtel.

Openingsvoordeel

Terwijl de transformatie naar een échte VELOO-winkel nog in volle gang is, zijn fietsliefhebbers al van harte welkom om te komen profiteren van spectaculair openingsvoordeel. Er geldt een inruilvoordeel van minimaal € 500,- op de extra scherp geprijsde fietsen, bovenop de zomerdeals-korting die oploopt tot € 1.150,-.  De fietsen zijn uit voorraad leverbaar en kunnen direct meegenomen worden.

Ondanks dat er nog volop aan de uitstraling van het pand gewerkt gaat worden, kunnen klanten vanzelfsprekend rekenen op de gastvrijheid, kwaliteit en service waar VELOO voor staat. Tegelijkertijd kan er al een glimp opgevangen worden van de toekomstige VELOO-ervaring. ‘We streven ernaar om een showroom te creëren die niet alleen functioneel is, maar ook uitnodigend en inspirerend voor onze bezoekers. We hebben hier de ruimte om ieder segment uitstekend te bedienen met een compleet aanbod’, aldus directeur Kurt Verhees.

Verbouwing in het najaar

In oktober start de verbouwing en zal de winkel enige maanden gesloten zijn. Het pand, wat voorheen als muziekwinkel diende, wordt dan getransformeerd tot een ware fiets-oase waar het VELOO-DNA onmiskenbaar aanwezig zal zijn. De vernieuwde showroom zal in het voorjaar van 2025 geopend worden en belooft het hart van fietsliefhebbers sneller te doen kloppen.

Tags

delen

Ook interessant