sluiten

Van Mossel Automotive Group actief als E-Mobility Service Provider (eMSP) met Van Mossel Energie

terug naar alle artikelen

image

Van Mossel Automotive Group heeft aangekondigd dat het nu officieel een E Mobility Service Provider (eMSP) is geworden. Vanuit het onderdeel ‘Van Mossel Energie’ worden nu naast laadpalen, ook laadpassen en abonnementen aangeboden, ondersteund met een bijbehorende applicatie. Deze is voor zowel particuliere als zakelijke klanten beschikbaar.

“Hiermee breidt Van Mossel de dienstverlening uit en worden klanten ook volledig ontzorgd op het gebied van elektrisch autorijden. Op deze manier houdt Van Mossel zelf grip op de ondersteuning en kunnen we tevens de klanttevredenheid van onze klanten met een elektrische auto, of Plug-In Hybride optimaal borgen. Dit laatste is in de energiewereld geen algemeen goed en hier brengen we graag verandering in” aldus Bas Huijzer, divisiedirecteur Van Mossel Automotive Group.

Joep Hazeu, manager Van Mossel Energie, benadrukt het belang van transparantie in de wereld van laadpassen, waarin Europese consumenten vaak te maken hebben met verschillende aanbieders met hun eigen verdienmodellen en tarieven. 'De slogan van Van Mossel luidt niet voor niets:  Voor mobiliteit voor iedereen, en dat is waar we ons op richten. We wilden een laadpas ontwikkelen die energiemaatschappij- en merkonafhankelijk is, zo transparant mogelijk wat betreft tarieven, en tegelijkertijd de mogelijkheid biedt om uit te breiden met nieuwe technologieën op het gebied van slim laden en mobiliteit,' aldus Hazeu.

Van Mossel Energie biedt niet alleen transparantie in tarieven, maar stelt gebruikers ook in staat om te profiteren van de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van slim laden en mobiliteit. De app is vanaf nu beschikbaar en te downloaden voor Android en Apple. Via de app is onder andere eenvoudig een laadpas aan te vragen. De uitrol naar andere Europese landen waar Van Mossel actief is, zal spoedig volgen.

Met deze stap versterkt Van Mossel zijn positie als een integrale speler in de mobiliteitsmarkt en biedt het klanten een nog breder scala aan diensten. Van Mossel Energie blijft zich inzetten voor innovatie en duurzaamheid in mobiliteit, met de nadruk op het vereenvoudigen van het gebruikersgemak bij elektrisch rijden. 

Over Van Mossel Automotive Group

Van Mossel Automotive Group is in ruim 75 jaar tijd uitgegroeid tot het grootste automotive bedrijf van de Benelux. Er zijn 437 vestigingen in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De groep omvat dealerships van 43 automerken. Jaarlijks worden ruim 171.000 nieuwe en gebruikte auto’s verkocht. Tevens bieden de schadeherstelbedrijven landelijke dekking in België en Nederland. Ook behoort International Car Lease Holding met een leasevloot van 120.000 voertuigen tot de groep. Hieronder vallen de leaselabels Van Mossel Autolease, J&T Autolease, DirectLease en Westlease. 6.600 medewerkers werken met passie voor de groep en realiseren een omzet van € 6,3 miljard op jaarbasis.

delen

Van Mossel Groep

Biesbosweg 14
5145 PZ Waalwijk
0416-820700

www.van-mossel.nl Lees meer >
Ook interessant