sluiten

Station88 verwelkomt nieuwe business partner UniPartners Tilburg

terug naar alle artikelen

image

UniPartners Tilburg heeft zich als business partner verbonden aan Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie. Succesvol ondernemen kun je niet alleen. Samen met de community van partners maakt Station88 Midden-Brabant ondernemender en stimuleren zij met elkaar (andere) ondernemers om zich te ontwikkelen en hun bedrijven te laten groeien. In omvang, maar zeker ook in diepgang!

Maarten Grubben, Voorzitter & Projectmanager bij UniPartners Tilburg: ‘Wij zijn UniPartners Tilburg, een academisch adviesbureau gelieerd aan Tilburg University die dé brug vormt tussen studenten en het bedrijfsleven. Dit doen we door de beste bachelor- en masterstudenten op projectbasis in te zetten bij bedrijven, waardoor studenten praktijkervaring op kunnen doen en ondernemers een unieke kans hebben om op een laagdrempelige manier de meest recente universitaire kennis in huis te halen! In het helpen van ondernemers streven Station88 en UniPartners Tilburg een gezamenlijk doel na. Al sinds het ontstaan van Station88 zijn onze organisaties bij elkaar betrokken geweest, maar met dit officiële partnerschap wordt deze samenwerking nog eens extra kracht bijgezet. Gezamenlijk staan wij klaar om ondernemers in de regio Midden-Brabant vooruit te helpen!’

Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie, hét platform voor ondernemers uit Midden-Brabant.
Station88 is de schakelkast tussen marktpartijen en kennisinstellingen die bestaat uit publieke & private partijen. De schakel die zorgt voor het ontsluiten van kennis, kunde en netwerken voor de ondernemer in de regio die zich wil blijven ontwikkelen. Het verdeelstation, een onmisbare radar in het geheel. Het baken voor het oplossen van ondernemersvragen.

Station88 deelt kennis, creëert bewustwording, inspireert en motiveert. Dit doet Station88 door het aanbieden van een veelzijdig online- en offline programma dat bestaat uit inspiratiesessies, seminars, workshops & webinars, waardoor ondernemers groeien en versnellen. Daarnaast biedt Station88 online-support voor Eerste Hulp Bij Ondernemen, een Q & A met veel voorkomende ondernemersvragen, de Station88 Infographic die de (MKB) ondernemer via linkjes direct naar de juiste informatie leidt én de digitale coach, een unieke online coaching tool voor ondernemers.

Het ondernemershuis bevindt zich in het hart van Tilburg, maar is de thuisbasis voor ondernemers uit de gehele regio: Tilburg, Heusden, Waalwijk, Loon op Zand, Dongen, Oisterwijk, Goirle, Hilvarenbeek en Gilze Rijen.

Wil je meer weten over UniPartners Tilburg? Kijk hier.
Station88 is een initiatief van de Gemeente Tilburg en Midpoint Brabant. Voor meer informatie kijk hier