sluiten

Quiet Den Bosch verhuist naar Hinthamerstraat

terug naar alle artikelen

image

Quiet Den Bosch verhuist naar Huis73 (voorheen de Muzerije), Hinthamerstraat 74. Vanaf april 2021 zullen zij hier hun werkzaamheden op het gebied van armoedeverzachting voortzetten. De wekelijkse inloop voor members vindt plaats in het Atrium van Huis73.

Vrijwilligers
Quiet Community Den Bosch is eind 2017 gestart. Ruim 700 members (huishoudens in armoede) kunnen regelmatig rekenen op verrassingen. De nieuwe locatie bij Huis73 heeft ruimte om vrijwilligers, vaak ook members, een plek te bieden om een bijdrage te leveren.

Quiet Den Bosch
Quiet Den Bosch zet zich in voor mensen die in armoede leven. Luxe als een theaterbezoek, een etentje of een kappersbezoek kunnen zij zich niet veroorloven. Met behulp van sponsoren ontvangen de members regelmatig een extraatje om het dagelijkse leed te verzachten. Zij doen dit belangeloos, vanuit hun maatschappelijke betrokkenheid. Omdat ze beseffen dat steeds meer mensen structureel geld tekort komen om volwaardig te kunnen meedraaien. De Quiet members in Den Bosch staan voor het overgrote deel ingeschreven bij de Voedselbank, dan heb je geen geld voor extraatjes.

Community
Sinds 2017 verzacht Quiet armoede in ’s-Hertogenbosch. Ruim 700 huishoudens (members) die op of onder de armoedegrens leven, zijn bij Quiet Den Bosch aangesloten. Members worden aangedragen door diverse organisaties uit de gemeente, zoals via de Wijkpleinen, Voedselbank, Farent en Leergeld.

Benieuwd naar wat u zou kunnen doen of wilt u meer weten? Bezoek dan de website of neem contact op via de mail: denbosch@quiet.nl

Fotocredits: Angeline Swinkels