sluiten

Nieuwe 5.0 website Vepagifts

terug naar alle artikelen

image

NIEUWE WEBSITE
VepaGifts investeert juist nu in de klant d.m.v. een vernieuwde functionele website. Al meer dan 40 jaar adviseert VepaGifts hoe organisaties hun marketingactiviteiten versterken met promotionele producten, relatiegeschenken, premiums en bedrijfskleding. Op de nieuwe website laten we zien hoe ons bedrijf zich onderscheidt met een brede dienstverlening, creativiteit en advieskracht.

MOGELIJKHEDEN WEBSITE
Nadat je de digitale wereld van Vepa binnentreedt zie je dat alles overzichtelijk is ingedeeld in thema's. Ben je op zoek naar een ecologisch verantwoord cadeau of elektronica? Dit is gemakkelijk en snel te vinden via het menu. En, zoals je gewend bent van Vepa, elk geschenk of promotieartikel is helemaal te personaliseren met het logo of zelfs de gehele huisstijl van je bedrijf. Je kunt een eigen persoonlijke account aanmaken en producten gemakkelijk terugvinden door ze op jouw verlanglijst te plaatsen.

KOPPELING VOORRAADSYSTEEM EN BESTELSYSTEEM
Via de website kun je nu eenvoudig naar een, voor jou, op maat gemaakte shop waarin al jouw voorraden te zien zijn (MyStock 24/7) of naar een omgeving waarin divere contactpersonen/vestigingen on-demand kunnen bestellen (On-demand 24/7). Met 1 duk op de knop bestel je eenvoudig jou promotionele producten en relatiegeschenken die voldoen aan jouw huisstijl! Vepa levert niet alleen producten, maar gaat veel verder dan dat om jou werk uit handen te halen en het bestelproces gemakkelijker te maken.

Bekijk onze site www.vepagifts.nl