sluiten

Komma nummer 7 in FONK100 beste Bureaus

terug naar alle artikelen

image

We staan in de FONK100 en daar zijn we heel trots op! In de categorie beste middelgrote full-service agency eindigde we op een mooie 7e plaats en daarmee laten we vele grote bedrijven achter ons.

De FONK100 is een lijst die ieder jaar gemaakt wordt door het gelijknamige FONK, een magazine en digitaal platform voor de creatieve industrie. De basis voor de verkiezing is een klanttevredenheidsonderzoek, uitgevoerd door marktonderzoekbureau Multiscope. In totaal werden 13 factoren geanalyseerd. Zie hieronder de onderdelen en de toegekende scores:

1. Functioneren als sparringspartner – score: 9,6
2. Omgaan met briefings - score: 8,4
3. Snelheid van werken - score: 8,4
4. Nauwkeurigheid van werken - score: 8,9
5. Inzet & service - score: 9,3
6. Creativiteit - score: 9,7
7. Effectiviteit - score: 9,0
8. Administratieve afhandeling - score: 9,0
9. Prijs-prestatie – score: 8,6
10. Pro-activiteit – score: 8,7
11. Functioneren als business accelerator – score: 9,1
12. Relatiebeheer – score: 8,9
13. Tevredenheid in het algemeen – score: 9,3


Gemiddeld komt dit uit op een 8,99 als eindscore en daar zijn wij van Komma hartstikke blij mee. Vooral het functioneren als sparringspartner en creativiteit zijn positieve uitschieters. Verbeterpunten zijn omgaan met briefings en snelheid van werken. Hier gaan we mee aan de slag om dit te verbeteren, want in 2022 gaan we voor minimaal een 9 gemiddeld.

Hard voor gewerkt
Humor is een van onze kernwaarden, dus we konden het niet laten om weer een nieuwe video te maken. Is er corruptie in het spel?