Word lid

sluiten

Geerts is genomineerd voor de VVP Advies Award!

terug naar alle artikelen

image

Geerts is een onafhankelijk advieskantoor. Een Oosterhouts familiebedrijf dat ondernemers en particulieren helpt met advies over verzekeringen, hypotheken en pensioen. Persoonlijke aandacht, korte lijnen en advies waar je echt iets mee kunt; dat kenmerkt Geerts. Dit wordt beloond; Geerts is genomineerd voor de VVP Advies Award. Een prijs voor de meeste klantgerichte advieskantoren van Nederland.

Een groep marktexperts heeft de meeste klantgerichte advieskantoren geselecteerd
Een groep marktexperts is op zoek gegaan naar ‘pareltjes in de brede markt van financieel advies’. Voor de VVP Advies Awards 2022 zijn er maar liefst 150 kantoren aangedragen. De jury heeft samen met de spotters per categorie een top 3 gekozen. Dit zijn kantoren die volgens hen het adviesvak een positieve boost geven en een inspirerend voorbeeld zijn voor vakgenoten. Geerts is genomineerd in de categorie particulier advies; een mooi compliment!

Vervolg verkiezingsproces
Nu Geerts is verkozen tot de top drie binnen de categorie Particulier Advies, en daarmee tot de top 18 in Nederland, kunnen zij winnaar worden van de categorie. Daarnaast maken zij ook nog kans om in oktober te worden gekozen als landelijke winnaar van de Advies Awards.

Geerts groeit door
De afgelopen tijd zijn er volop ontwikkelingen geweest binnen Geerts. Sinds januari heeft het Oosterhouts familiebedrijf er, door de overname van een andere advieskantoor, een vestiging in Tilburg bij. Dit is de tweede locatie. Daarnaast zijn zij ook binnen Oosterhout verhuist, sinds eind maart zitten ze op hun mooi nieuwe locatie. Benieuwd? Loop gerust binnen tijdens de open dag op zaterdag 9 juli. Inmiddels staan er, verspreid over Oosterhout en Tilburg, ruim 50 adviseurs voor je klaar. Zij hebben ieder hun expertise. Zo krijg je altijd te maken met een adviseur die weet wat er bij jou speelt.