sluiten

Agency Group lanceert haar nieuwe merk: Video Agency

terug naar alle artikelen

image

Er is een nieuw videoproductiebedrijf gelanceerd: Video Agency. Dit bedrijf is onderdeel van de Agency Group waarin de creatieve krachten van de verschillende agencies gebundeld worden. De boodschap van Video Agency is duidelijk: het maken van premium video content waarmee een verhaal verteld wordt en het maken van verbinding met de doelgroep.

Mocht je recentelijk het netwerkdiner van Netwerk Brabant op de Automotive Campus hebben bezocht, dan heb je Thibault van der Laan waarschijnlijk al vol overgave over het nieuwe merk horen praten. “De Agency Group is nu eindelijk compleet. Veel mensen kennen ons nog van Diversity Agency, maar het is tijd voor een nieuwe stap. Daarom presenteerden wij onlangs Animation Agency aan de buitenwereld. Dit bedrijf is volledig gericht op het ontwikkelen van inspirerende animatie content. Met Video Agency maken we het plaatje compleet: de creatie van premium video’s met de wow-factor.”

Streven naar ‘pure awesomeness’
Een video is niet zomaar een video. Het is dé uitlating van je bedrijf en zet het met een duidelijke boodschap op de kaart. Thibault: “Ons gepassioneerde team is pas tevreden bij het afleveren van een productie waar je ‘u’ tegen zegt. Stuk voor stuk zetten het team zich in om het verhaal van de klant te vertellen, het om te zetten in hoogwaardige beelden en het samen te laten komen in één succesvol eindproduct. Zoals we het zelf zeggen: we strive to perfection and pure awesomeness. Dat spreekt bij ons voor zich.”

Video Agency is samen met de andere agencies van de Agency Group gevestigd in Best. Vanuit het grote en moderne kantoor wordt gewerkt aan impactvolle producties. Thibault: “Een video is dé oplossing voor het vertellen van je verhaal. Je kunt je boodschap gemakkelijk uitdragen dankzij mooie beelden en een strakke voice-over. Daarnaast zijn er veel verschillende mogelijkheden. Zo maken wij onder andere bedrijfsfilms, promotiefilms, commercials en productvideo’s. Keer op keer houden wij het doel van de klant voor ogen en betrekken we hem van A tot Z in het volledige proces. We vinden het dan ook belangrijk dat de klant gedurende de gehele productie op de hoogte blijft van de vorderingen en het eindresultaat. Hij wordt dan ook tijdelijk een van ons.”

Leden van Netwerk Brabant zijn van harte welkom om de passie voor premium video content zelf te ervaren.
Kom langs, neem contact op via 040 240 51 51 of bezoek de website

Taking immersive experiences to the next level.