sluiten

28 en 29 mei NLdoet; Doe je mee?

terug naar alle artikelen

image

NLdoet is dit jaar op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei!  Door Corona is NLdoet dus dit jaar niet eind maart maar eind mei. Uiteraard op een veilige manier is veel mogelijk! Wil jij individueel, met je collega’s, met je partner en/of gezin, met je bedrijf, met je school of bijvoorbeeld met je straat meedoen? Of weet je iemand die interesse heeft? Of wil je promotie maken voor NLdoet? Neem dan contact op met Albert Rusch, albertrusch@contourdetwern.nl  of Hannie de kort  hanniedekort@contourdetwern.nl. Er zijn vele leuke klussen om mee te doen, waarover later meer.  Een mooie manier om samen wat goeds te doen. 

Over NLdoet 
Het Oranje Fonds organiseert op 28 en 29 mei 2021, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. In Tilburg is ContourdeTwern al jaren aanjager en organisator van dit mooie evenement. 

Voor vrijwilligers 
Wil je een dagje de handen uit de mouwen steken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling? Doe dan op 28 & 29 mei 2021 mee met NLdoet. Je maakt (nader) kennis met vrijwilligerswerk en helpt een organisatie een klus te klaren. En het is nog gezellig ook! 

Een greep uit de vele klussen: 
Wij zoeken bijvoorbeeld nog vrijwilligers voor: 

  • Onderhoud sanitair en wagonnetjes bij Stadscamping Tilburg.
  • Wandelmiddag met bewoners van een zorginstelling of een themamiddag organiseren “Buiten is het Genieten”.
  • De buitenplaats spik en span schoonmaken en opruimen van een basisschool.
  • Een middag organiseren met als thema “We halen het voorjaar in huis” (bloemstukjes maken).
  • Een extra gezellig ontbijtje verzorgen voor bewoners van een verpleeghuis.
  • De tuin lenteklaar maken van een zorginstelling. 

Wil je meer informatie of kunnen we je helpen met een andere klus? Neem dan contact op met Albert Rusch, albertrusch@contourdetwern.nl  of Hannie de Kort  hanniedekort@contourdetwern.nl van ContourdeTwern.