Word lid

sluiten

QIOX zelfservice zuilen met QX Software zijn de toekomst

Fotografie: John Wiersma

Tekst: Marlène van Kuyk

terug naar alle artikelen

image

Vraag Jan Lommers naar ‘zijn kindje’ QIOX en je bent onder de pannen. Het enthousiasme spat ervan af! Zijn bedrijf werkt intensief samen met QX-Software van Marco Keurentjes. Samen bestormen ze – en dat mag je gerust letterlijk nemen – vanuit Helmond de nationale én internationale retail & hospitality markt als ontwikkelaar en fabrikant van superslimme en stijlvolle zelfservice zuilen. Met bovendien een eigen cloud, waarbinnen je de voor jou functionele software-apps zelf kunt activeren en beheren. QIOX levert de zuilen, de software- oplossingen en de cloud komen van QX-Software. Een gouden combinatie! Met elkaar tekenen de mannen voor het beste dat techniek, design en het leveren van services kan bieden, om het leven van ondernemers én hun klanten gemakkelijker en voorál leuker te maken. 

Klinkende ambities!
De inspiratiebronnen van beide ondernemers zijn niet de minsten: Anton en Gerard Philips, oprichters van het welbekende Eindhovens concern waarmee ze wereldwijd faam maakten. Jan en Marco hebben ook die droom, om QIOX als vrolijk en ambitieus en vooral Nederlands merk verder uit te bouwen. En ze zijn al hard op weg. In twee jaar tijd vertienvoudigde hun omzet. Ze maken en leveren in eigen beheer handige zelfservice terminals, slimme software en diensten, die bovendien naadloos samenwerken. Die all-in-one combinatie maakt QIOX uniek. Wat klanten in de regio, Nederland, de Benelux en Frankrijk tot aan ketens als Swiss Quote in Zwitserse banken al lang weten. Jan: “Hawaii Pokébowl in België behaalde na het plaatsen van onze QIOX kiosken in twee weken aantoonbaar twintig procent meer omzet.”

Slimme zelfservice zuilen voor elke locatie
Begin 2018 ontmoetten Jan en Marco elkaar en er was meteen een klik: “Met eerlijke productie in eigen land en samenwerking met zoveel mogelijk lokale partners, willen we de grootste displayleverancier worden in de kassamarkt. Er is een grote gap met platforms met services voor thuis, die niet toepasbaar zijn voor professionele kassa’s in de retailmarkt. Met kassaleveranciers die op Windows draaien en minder ervaring hebben met mobiel denken, doen en opereren vanuit de cloud. In dat gat springen wij. Of je als retailer werkt met Windows, Android en IOS, al onze oplossingen zijn compatibel met de software van partners en direct aan te sluiten op vrijwel alle kassasystemen. We willen geen nee verkopen. Je kunt een QIOX zelfservice meubel, tv-display of je eigen kioskoplossing koppelen aan onze extra beveiligde en gesloten QX cloud. Vervolgens activeer en beheer je de applicatie zo vanachter je bureau. Je medewerkers hebben alles wat nodig is om hun dagelijkse werkzaamheden te ondersteunen, in winkels, zelfservice restaurants, publiekelijke of bedrijfsverzamelgebouwen en noem maar op. Onze systemen kunnen overal ingezet worden. Bovendien zijn wij na de installatie altijd beschikbaar voor hulp online of on site, updates en vragen. Zo heb jij met QIOX altijd maar één contactpersoon, bij wie je met al jouw ideeën, vragen en problemen terechtkunt.”

Foto: (l) Jan Lommers en Marco Keurentjes (r)

delen

QX-Software
www.qx-software.nl/ Lees meer >