Word lid

sluiten

‘Bouwen, beheren en optimaliseren’

Fotografie: Suzanne Verhagen

Tekst: Willem de Volder

terug naar alle artikelen

image

Koppel small business en retail management aan naar eigen zeggen een ‘computer nerd’ en je komt uit bij Martijn Swolfs. Met zijn bedrijf E-wolve ontwikkelt hij websites die ‘potentiële business opleveren’ voor bedrijven en organisaties.

“Bouwen, beheren en optimaliseren”, noemt Martijn als kernwerkzaamheden van E-wolve. Maar ook zorgen voor een optimale vindbaarheid, e-mail marketing en marketing automatisering zijn in de aanpak van E-wolve belangrijke aspecten. “Een website is meer dan een visitekaartje. Ondernemers willen rendement zien, en het is onze taak om alles zo in te richten dat de website daartoe ook leidt.” Mede door zijn achtergrond en zijn enorme softwarekennis heeft Martijn ervaren dat eenvoud in opzet van sites en daar aan gekoppelde diensten een belangrijk kenmerk is. “We richten het proces zo in dat de klant er, zowel aan de voor- als achterkant, zelf mee aan de slag kan.”

Martijn schakelt even enkele jaren terug. Na zijn studie aan Avans deed hij een Minor Online Marketing. Hij vond het na dienstverbanden als recruitment marketeer en bij een softwarebedrijf tijd voor E-wolve. Twee jaar heeft hij nu een kantoor aan de Veldhovenring 98 in Tilburg waar hij werkt met collega Jai. Focus op één bepaalde branche is er niet. “Van fashion tot een nagellaksite”, schetst hij de breedte. Hij proeft veel enthousiasme bij ondernemers, die hij terzijde staat. “We gaan altijd naar de opdrachtgever toe. Waarom? Omdat hij of zij in de eigen zakelijke omgeving het meest op zijn gemak is. Bovendien voel je dan de energie die een ondernemer en/of bedrijf in zich heeft. Ideaal om tot een optimale samenwerking te komen.” Het mag duidelijk zijn dat E-wolve op een persoonlijke wijze websites bouwt en waar nodig koppelt met andere diensten zoals sociale media en kassasystemen.

delen

E-wolve
ewolve.nl Lees meer >