Word lid

sluiten

Netwerkontbijt Etten-Leur

Tijdens het ontbijt in Etten-Leur komen onderstaande leden elke twee weken bij elkaar. Zij stellen hun netwerk in Etten-Leur voor elkaar open, delen vakkenis, helpen elkaar aan leads en ondernemen zo succesvol. Daar waar nodig staan ze voor elkaar klaar.

Netwerk in Etten-Leur

Etten-Leur is een stad in beweging. Een échte stad, met een dorps karakter. Tijdens ons tweewekelijks netwerkontbijt ontmoet je collega-ondernemers en ervaar je de meerwaarde van een netwerk in Etten-Leur. Ben jij gevestigd in Etten-Leur of omgeving? Schuif eens aan, je bent van harte welkom. Neemt er iemand deel uit dezelfde branche? Als gast ben je altijd welkom om eens deel te nemen en de sfeer te proeven.

Onze netwerkevents

Netwerk Brabant organiseert tweewekelijks een netwerkontbijt in Roosendaal, Etten-Leur en Breda en maandelijks een netwerkdiner in Den Bosch, Eindhoven, Breda en Tilburg. Onze events staan open voor alle ondernemers die begrijpen dat je samen sterker staat dan alleen.

Op het menu tijdens het ontbijt

Naast een heerlijk ontbijt staat er ook een elevator pitch op het menu. Daarin vertel je wie je bent, wat je doet en waar je naar op zoek bent. Daarmee zorg je ervoor dat de andere Etten-Leurse ondernemers jou kunnen helpen met hun netwerk.

Voorproeven in Etten-Leur?

Ben je nog geen lid van Netwerk Brabant maar wil je een van onze netwerkevents in Etten-Leur bijwonen? Geïnteresseerden zijn bij ons altijd welkom. Schuif eens aan en prik een vorkje mee! Je kunt je online eenvoudig aanmelden.

Premium leden

Louise Clarijs
Voorzitter
Silverfish web & design

Corné Blokland

BRS Bedrijven Groep

Collin van Mook
Ledencoördinator
Mook bouwkundig teken & adviesbureau

Bob van der Wekke
Secretaris
Wekke | BBM Schoonmaakdiensten

Paul Benschop

Geerts Financiële Dienstverleners

Aries Nieuwkerk

Aannemersbedrijf Cees van der Zande BV

Jos Cornelissen

Allure Outdoor

Jan Sleeboom

OfficeKundig

Gerdi Snippe

Faire Advocatuur & Mediation

Angelo Jongenelis

BDO Accountants & Adviseurs

Scott Hendrickx

AMVM Advies

Pim Meesters

IC10

Walter Klep

ReclameXperts

Schrijf je in als gast