Ware Koers

Alle bedrijven

Naarmate je onderneming groeit, moet je steeds meer ballen in de lucht houden. En met groei komen nieuwe uitdagingen. Je geeft meer taken uit handen, waardoor je als ondernemer niet meer overal bij betrokken bent.

Hier ontstaat de behoefte aan informatie, want als ondernemer wil je weten of je nog de juiste richting op gaat. Deze informatie wil je op elke moment inzichtelijk hebben. Zodat je op tijd kunt bijsturen.

Doorgaans zijn financiële afdelingen binnen organisaties veel tijd kwijt aan het opstellen van rapportages, waardoor er te weinig tijd overblijft voor het analyseren van de informatie. Daarnaast blijkt uit de praktijk dat rapportages uit verschillende systemen niet altijd op elkaar aansluiten.

Ik heb mij gespecialiseerd in het bepalen van relevante stuurinformatie en het bouwen van rapportages, in de vorm van een interactief dashboard. Zo creëer ik inzicht voor jouw bedrijf of afdeling, zodat je sneller beslissingen kunt nemen. En meer tijd hebt om je te richten op je core business.