Van den Noort

Alle bedrijven

Van den Noort is een toonaangevende dienstverlener actief op het gebied van Afvalinzameling, Recycling en in de handel van zand en puingranulaat. Sinds de oprichting in 1944 door Kees van den Noort is de basis gelegd voor een zelfstandig en onafhankelijk familiebedrijf. Opererend vanuit de hoofdvestiging in Dongen, met nevenvestigingen in Breda, Waalwijk en Sprundel, is Van den Noort al 80 jaar een bekende speler in Midden- en Zuid-Nederland.

Dagelijks staat een gepassioneerd team van ruim 85 medewerkers klaar om industriële bedrijven, bouw- en productiebedrijven, dienstverlenende en non-profit organisaties, overheden, midden- en kleinbedrijf, maar daarnaast ook particuliere opdrachtgevers, van dienst te zijn.

Met een veelzijdig dienstenpakket en de jarenlange ervaring is Van den Noort in staat om als meedenkend partner op te treden en ieder vraagstuk voor zijn opdrachtgevers verder te optimaliseren. Er wordt liever vandaag geleverd dan morgen waarbij de wensen en behoeftes van de klant centraal staan.

Van den Noort biedt een passende oplossing voor inzameling van alle mogelijke soorten afval. Kijk voor meer informatie tevens op de website: www.vandennoort.nl of bestel direct een container via www.vandennoort.nl/container-bestellen.