Travel Counsellor Geraldine de la Mar

Alle bedrijven

Travel Counsellor Geraldine de la Mar

- Meer dan 30 jaar werkzaam in de reisbranche
- Aangesloten als franchisenemer bij Travel Counsellors Nederland BV (aangesloten bij o.a. ANVR, SGR en Calamiteitenfonds)

Travel Counsellor Geraldine de la Mar heeft een:

- Particuliere tak
- Zakelijke tak

Voor de PARTICULIERE MARKT ben ik graag behulpzaam bij het samenstellen van vakanties.

Naast werkervaring in de branche, heb ik zelf ook al het e.e.a. van de wereld mogen zien, waardoor praktijkervaring voldoende aanwezig is. Rondreizen (privé en in een groep), huwelijksreizen, trouwen in het buitenland, golfreizen, cruisen, zonvakanties etc.….., laat mij weten wat de wensen zijn en ik ga aan de slag.

Uiteraard start ik eerst met een gesprek om te inventariseren wat de wensen zijn waar de reis aan moet voldoen.

Voor de ZAKELIJKE MARKT help ik graag de secretaresse of medewerkers die zelf de reizen boeken en hier te druk mee zijn waardoor ander werk blijft liggen. Zie mij als de Personal Assistant voor de zakenreizen. Zakelijk reizen is niet alleen de reiziger die klanten en/of andere vestiging moet bezoeken, mar denk ook aan afdelings- en bedrijfsuitjes, incentives, congressen en events. Ik ontzorg, bespaar tijd en kosten en hou rekening met de wensen van de reiziger binnen de grenzen van een eventuele travel policy van het bedrijf.

Heb je zelf mijn hulp nodig of ken je iemand in jouw naaste omgeving (familie, vrienden, collega’s) waarvan je het vermoeden hebt dat die mijn hulp kan gebruiken? Neem dan ajb contact met mij op/adviseer contact met mij op te nemen, want ik help graag!