TCC Smart IT Solutions

Alle bedrijven

TCC smart IT solutions is sinds 1988 een dienstverlener in de automatiseringsbranche. Wij ondersteunen bedrijven bij het automatiseren van administratieve en logistieke bedrijfsprocessen. Met de inzet van slimme en bedrijfszekere standaard hard- en software en Door de overname van Perfection groeit TCC van Exact Certified naar Exact Gold Partner. Onze groeistrategie is om steeds meer een landelijke dekking te krijgen en persoonlijke aanpak, bieden wij oplossingen die een rendabeler bedrijfsvoering mogelijk maakt en waar we samenwerken aan toegevoegde waarde voor iedereen.

TCC smart IT solutions levert diensten en producten voornamelijk aan MKB bedrijven, de onderwijs- en zorgsector en lokale overheden. Ondanks dat wij zeer sterk regionaal op Noord–Brabant georiënteerd zijn, zijn wij ook buiten Nederland actief voor onze klanten die vanuit deze regio internationaal opereren.

Het streven naar Perfectie is één van onze doelstellingen, waarbij het te behalen rendement belangrijker is dan de hoogte van de investering.

TCC smart IT solutions blijft continu bezig met het onderzoeken van nieuwe technologieën en het toepassen van deze nieuwe mogelijkheden binnen ons dienstenpakket. Door middel van deze inspanningen ontwikkelen wij innovatieve oplossingen waarmee wij u kunnen voorzien van een zo optimaal mogelijk ingerichte en kosten efficiënte ICT-omgeving.