Scoren met Daniëlle van Bakel

Alle bedrijven

Welkom. Fijn dat u de tijd neemt om een kijkje te nemen op mijn bedrijfsprofiel.

Wat kan ik voor u betekenen
Als onafhankelijk adviseur ondersteun ik managers van gemeenten en bestuurders van sportorganisaties op het gebied van sport & recreatie en het sociaal domein. Dat is altijd maatwerk.

Het opzetten van sport- en vitaliteitsprogramma's, inrichten van een beweegvriendelijke wijk, schrijven van een sportnota / subsidieverzoek / startnotitie, activeren van specifieke kansarme groepen, organiseren van kennissessies en informatiebijeenkomsten of inzet als procesbegeleider (o.a. als sportformateur) is bij mij in vertrouwde handen.

Wie ben ik
Een empathische en resultaatgerichte professional die mensen verbind en in beweging zet. Letterlijk en figuurlijk. Een omdenker en aanjager, die haar jarenlange ervaring binnen de topsport en overheid optimaal kan inzetten. Ik houd van sport en reizen, dromen waarmaken en gezelligheid met een gulle lach.

Contact / afspraak
Graag ga ik met u om tafel om uw beleidsvraagstuk of uitdaging concreet aan te pakken en maatschappelijke doelen en winst te behalen. Bel of mail me gerust voor een vrijblijvende afspraak.