Rijppaert & Peeters Advocaten

Alle bedrijven

Bij Rijppaert & Peeters Advocaten werken wij nauw samen met onze cliënten om tot realistische en praktische oplossingen te komen voor juridische vraagstukken.
Daarvoor hebben wij specialisten in huis die hun kennis op het gebied van ondernemingsrecht, arbeidsrecht, vastgoedrecht en aansprakelijkheidsrecht bundelen om u persoonlijk bij te staan. Twee weten altijd meer dan één, zodat wij alle juridische aspecten van de zaak scherp te kunnen belichten. Zonder zaken ingewikkelder te maken dan ze zijn en altijd in het belang van de cliënt.

Hierbij kunt u rekenen op een hoge kwaliteit van juridische dienstverlening op maat, gefundeerd in onze up-to-date vakkennis en meer dan 40 jaar ervaring. Onze persoonlijke en maatgerichte aanpak is er tevens voortdurend op gericht om zo (kosten)efficiënt mogelijk te werken.

Rijppaert & Peeters Advocaten heeft twee labels: De Zaak Breda en Buro Letselschade.

Voor ondernemers én particulieren
Wij hebben een sterke positie in de representatie van het bedrijfsleven in West-Brabant, maar maken ons ook met succes sterk voor (ondernemende) particulieren en organisaties in de rest van Nederland. Ook zijn wij actief buiten onze landsgrenzen waarbij ons lidmaatschap van Lawrope u een naadloze aanpak garandeert van internationale juridische kwesties.