Rene van Loon ONDERNEMEN MET IMPACT

Alle bedrijven

ONDERNEMEN MET IMPACT is een dynamische eenmanszaak, opgericht en geleid door Rene van Loon. Met een indrukwekkende staat van dienst van meer dan 40 jaar in ondernemerschap, waarvan 35 jaar als zelfstandige met meerdere bedrijven en 7 jaar als directielid van een groot landelijk familiebedrijf in de installatietechniek, brengt Rene een schat aan ervaring mee. Zijn kracht ligt in het snel doorgronden van de uitdagingen waar ondernemers voor staan en het blootleggen van onderliggende problemen.

Rene's aanpak is uniek door zijn vermogen om zowel diepgaande proces- en technische kennis te combineren met een sterke focus op de menselijke aspecten van het ondernemen. Dit stelt hem in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die leiden tot meetbare verbeteringen in zowel werkplezier als bedrijfsrendement.

Hoewel ONDERNEMEN MET IMPACT een eenmansbedrijf is, heeft Rene een bijzondere focus op ondernemers van familiebedrijven met 20 tot 200 werknemers. Hier ziet hij enorme mogelijkheden voor snelle en impactvolle veranderingen. Door samen te werken met Rene kunnen deze ondernemers in hun bedrijven ingesleten patronen doorgronden, doorbreken en efficiënter werken, waardoor ze in minder tijd meer kunnen bereiken.

Ontdek samen met Rene hoe jullie het verborgen potentieel binnen jullie onderneming kunnen ontsluiten en naar een hoger niveau kunnen tillen.