Prokol Coating Group

Alle bedrijven

Prokol ontwikkelt, produceert en levert al tientallen jaren vloeibare kunststoffen voor bouw en industrie. Voor bescherming en afdichting én voor esthetische afwerking. We leveren onder meer polyurethaan en hybride hotsprays, speciale primers en topcoatings. Hand verwerkbare producten als vloercoatings, gietvloeren en wandcoatings op basis van polyurea, epoxy, polyurethaan maken ons leveringsprogramma compleet.

Wereldwijd weten architecten, designers, ingenieurs- en adviesbureaus, overheidsinstellingen, gemeenten en gerenommeerde opdrachtgevers Prokol te vinden voor toepassingen met polymeertechniek. Als specialist in hotspraysystemen is Prokol zelfs een van de belangrijkste spelers op de internationale markt.

Als vakmensen reiken we bij Prokol klant- en projectgerichte oplossingen aan. Innovatieve systemen uit ons eigen leveringsprogramma, of een compleet nieuw systeem op maat dat we samen met de klant ontwikkelen. Flexibel, kostenefficiënt en met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en milieu.