OrthoMedic

Alle bedrijven

Aandacht, Actie en Advies

OrthoMedic Fysiotherapie levert full-service gezondheidsdiensten voor particulieren en bedrijven. We zijn specialisten in onderzoek en behandeling van het bewegingsapparaat en de psyche. 

ArboPoli.com maakt zich sterk voor ondernemers om hun werknemers zo lang mogelijk duurzaam inzetbaar te houden. ArboPoli is naast onze reguliere arbodienst DE tool voor werkgevers om grip te krijgen en te houden op verzuim , gezond gedrag van werknemers te stimuleren en kosten te besparen. 

OrthoMedic Verzuim & Re-integratie levert een arbodienst aan in een full-service setting. Dit betekent dat we direct kunnen handelen bij arbeidsongeschiktheid. Samen met onze interventie specialisten als Bedrijfsarts, Arbeidsdeskundigen, Casemanagers, re-integratieconsulenten en arbo-team voert OrthoMedic Verzuim & Re-integratie trajecten uit op het gebied van Verzuim en Re-integratie. Wij onderscheiden ons door onze hands-on mentaliteit, zijn doortastend, creatief en gericht op een snelle en duurzame instroom naar werk. U kunt uw re-integratieverplichtingen nakomen, kosten in de hand houden en uw werknemer blijft behouden voor de arbeidsmarkt

 

 

 

image