Normec Fire Safety & Security

Alle bedrijven

Normec FSS is een type-A geaccrediteerde inspectie-instelling. Dit betekent dat wij voldoen aan de eisen van kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid en dat wij onze inspecties deskundig en onafhankelijk kunnen uitvoeren. Om dit te waarborgen werken wij conform de ISO 17020 en staan we onder toezicht van de Raad voor Accreditatie.

Binnen Normec FSS richten wij ons op de inspecties op het gebied van brandveiligheid. Je hoopt natuurlijk dat je je brandbeveiligingssysteem nooit nodig hebt, maar dat neemt niet weg dat je op alles voorbereid moet zijn. Een inspectie is hét middel om vast te stellen of het brandbeveiligingssysteem functioneert en doet wat het moet doen als het erop aankomt. In veel gevallen is het verplicht om een inspectie te laten doen en dan kun je er maar beter voor zorgen dat je dit door een professionele partij laat uitvoeren.

Kwaliteit staat bij ons op nummer één. Elk jaar investeren wij in scholing en ontwikkeling van onze medewerkers, zodat ze altijd up-to-date zijn en onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Wij denken met onze klanten mee. Zo hebben wij altijd capaciteit om direct te leveren en zorgen wij voor snelle rapportages. Onze inspecteurs zijn stuk voor stuk échte vakmensen die elke dag vol passie en met plezier aan de slag gaan om van Nederland een brandveiligere samenleving te maken.

Voldoet jouw brandbeveiligingssysteem aan alle eisen? Wij komen heel graag een keer een kop koffiedrinken om meer te vertellen over wat wij doen en wat wij precies voor jou kunnen betekenen.

image